Готуємо смажені трубочки з тонкого вірменського лаваша. В якості начинки використовуємо три види сиру і зелень. Щоб лаваш пом’якшав, кожен екземпляр обмакуємо в яйце. Трубочки виходять смачними і дуже соковитими, готуються швидко, якісно підійдуть для сніданку або ситного перекусу, зазначають Патріоти України.
Необхідні інгредієнти
Як приготувати смажений лаваш з сиром за 10 хвилин
Приготуйте продукти, згідно зі списком. Лаваш вибирайте м’який, без рваних місць.
Тонкий лаваш потрібно розкласти на робочу поверхню, наріжте на 6 прямокутників однакового розміру.
Окремо приготуйте сирну начинку. Всі три види сиру подрібніть на тертці, з’єднайте їх в одній ємності.
Петрушку промийте, висушіть, дрібно наріжте, додайте до сиру.
Суміш приправте сіллю і перцем, перемішайте.
Яйце розбийте в тарілку, розколоти виделкою до однорідності.
Прямокутні листи лаваша покладіть на дощечку, розрівняйте. З одного боку лаваша викладіть 2 ст. л. сирної начинки.
Бічні сторони листів загорніть, лаваш з начинкою щільно скрутіть в рулет. Аналогічно сформуйте інші екземпляри.
Кожну заготовку опустіть в яєчну суміш з усіх боків.
Паралельно нагрійте сковороду, влийте олію. У розігріту олію покладіть заготовки.
Смажте їх з усіх боків на середньому вогні до придбання золотистої скоринки.
З сковороди палички викладіть на серветку, щоб позбавити їх від зайвої олії. Трубочки подавайте на стіл в теплому стані. Готово!
Простий спосіб, який дозволить розморозити великий шматок м’яса із морозильника за 10 хвилин. Для цього не доведеться використовувати гарячу воду або мікрохвильову піч, передають Патріоти України. Спосіб підійде як для м’яса, а й риби, курки, фаршу. В...
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...