Готуємо смажені трубочки з тонкого вірменського лаваша. В якості начинки використовуємо три види сиру і зелень. Щоб лаваш пом’якшав, кожен екземпляр обмакуємо в яйце. Трубочки виходять смачними і дуже соковитими, готуються швидко, якісно підійдуть для сніданку або ситного перекусу, зазначають Патріоти України.
Необхідні інгредієнти
Як приготувати смажений лаваш з сиром за 10 хвилин
Приготуйте продукти, згідно зі списком. Лаваш вибирайте м’який, без рваних місць.
Тонкий лаваш потрібно розкласти на робочу поверхню, наріжте на 6 прямокутників однакового розміру.
Окремо приготуйте сирну начинку. Всі три види сиру подрібніть на тертці, з’єднайте їх в одній ємності.
Петрушку промийте, висушіть, дрібно наріжте, додайте до сиру.
Суміш приправте сіллю і перцем, перемішайте.
Яйце розбийте в тарілку, розколоти виделкою до однорідності.
Прямокутні листи лаваша покладіть на дощечку, розрівняйте. З одного боку лаваша викладіть 2 ст. л. сирної начинки.
Бічні сторони листів загорніть, лаваш з начинкою щільно скрутіть в рулет. Аналогічно сформуйте інші екземпляри.
Кожну заготовку опустіть в яєчну суміш з усіх боків.
Паралельно нагрійте сковороду, влийте олію. У розігріту олію покладіть заготовки.
Смажте їх з усіх боків на середньому вогні до придбання золотистої скоринки.
З сковороди палички викладіть на серветку, щоб позбавити їх від зайвої олії. Трубочки подавайте на стіл в теплому стані. Готово!
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...