У кефіру є багато цілющих властивостей. Цей смачний і корисний кисломолочний напій - найпопулярніший. Без нього не можна уявити собі дієтичне і дитяче харчування. Що станеться з організмом, якщо часто пити кефір, повідомляє Ukr.Media, передають Патріоти України.
Зміцнює імунітет
У кефірі багато поживних речовин і сполук. Також завдяки біотину і фолієвої кислоти підтримується імунна система. Тому, якщо ви вживаєте кефір, то ваші клітини повністю захищені.
Також у кефірі дуже багато пробіотиків. Вони допомагають захищати наш організм від бактерій та бореться з кандидозом.
Зміцнює кістки
Зазначимо, якщо кефір зроблений з натурального молока, то в ньому багато кальцію, в якому потребують наші кістки. Також в ньому велика кількість біоактивних речовин, які зупиняють деформацію кісток.
Бореться з онкологічними захворюваннями
Якщо в організмі людини дуже швидко починають рости аномальні клітини, то допомогти може кефір.
Сполуки, які присутні в кефірі, допомагають знищити небезпечні клітини в шлунку. Також напій допомагає знизити зростання ракових клітин грудей на 56%.
Поліпшує травлення
Якщо пити цей напій щодня, то кількість корисних бактерій збільшиться.
До того ж він допомагає швидко відновити мікрофлору кишечника.
Покращує стан шкіри
З часом шкіра втрачає тонус та стає не привабливою. Тому необхідно переглянути свій раціон, адже проблеми зі шкірою зазвичай з'являються при захворюваннях шлунка.
Корисний при схудненні
Кефір міститься багато пептидів, які допомагають зменшувати скупчення жиру і сприяють розщепленню жирних кислот у тих людей, які страждають від зайвих кілограмів.
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...