У кожної господині в арсеналі має бути кілька фірмових рецептів. Як зробити пиріжки пишнішим, гречку розсипчастою, а котлети соковитими. Іноді варто додати всього один інгредієнт, а в результаті отримаєш чудовий результат. Німецькі котлети - це саме такий випадок. Що ж робить їх кращими, зазначають Патріоти України.
Вся справа в звичайній гірчиці. Вона приємно перетворює смак домашніх котлет, робить їх ніжними і ароматними. Звичне поєднання фаршу, хліба і яйця вже не здається буденним. Вибирай гірчицю на свій розсуд, підійде будь-яка.
Необхідні інгредієнти
Дрібно наріж цибулю і обсмаж на олії до золотистого кольору.
М’якоть хліба замочи в молоці. Після чого відіжми зайву рідину і додай батон в фарш.
Туди ж вбий яйця, видави часник і додай смажену цибулю, подрібнену зелень і гірчицю. Посоли і поперчи.
Ретельно вимішуємо фарш протягом 10 хвилин. Потім добре відбий. Маса повинна бути однорідною і пластичною.
Вмочи руки у воді і сформуй котлети. Обваляй їх в панірувальних сухарях і обсмаж на розігрітому вершковому маслі приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
Німецькі котлети з гірчицею готові. Аромат на кухні буде стояти чудовий. І не дивуйся, якщо ще гарячі котлети будуть зникати з тарілки чарівним чином.
Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...
У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...