У кожної господині в арсеналі має бути кілька фірмових рецептів. Як зробити пиріжки пишнішим, гречку розсипчастою, а котлети соковитими. Іноді варто додати всього один інгредієнт, а в результаті отримаєш чудовий результат. Німецькі котлети - це саме такий випадок. Що ж робить їх кращими, зазначають Патріоти України.
Вся справа в звичайній гірчиці. Вона приємно перетворює смак домашніх котлет, робить їх ніжними і ароматними. Звичне поєднання фаршу, хліба і яйця вже не здається буденним. Вибирай гірчицю на свій розсуд, підійде будь-яка.
Необхідні інгредієнти
Дрібно наріж цибулю і обсмаж на олії до золотистого кольору.
М’якоть хліба замочи в молоці. Після чого відіжми зайву рідину і додай батон в фарш.
Туди ж вбий яйця, видави часник і додай смажену цибулю, подрібнену зелень і гірчицю. Посоли і поперчи.
Ретельно вимішуємо фарш протягом 10 хвилин. Потім добре відбий. Маса повинна бути однорідною і пластичною.
Вмочи руки у воді і сформуй котлети. Обваляй їх в панірувальних сухарях і обсмаж на розігрітому вершковому маслі приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
Німецькі котлети з гірчицею готові. Аромат на кухні буде стояти чудовий. І не дивуйся, якщо ще гарячі котлети будуть зникати з тарілки чарівним чином.
Часто макарони злипаються, розварюються і виходять прісними. Все це через неправильну технологію приготування. А саме: температуру води, відварювання з кришкою чи без неї, з промиванням або без нього, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розпо...
На відміну від більшості рецептів приготування домашнього печива, у цьому немає яєць, вершкового масла та молочних продуктів. Але воно точно сподобається кожному через простоту приготування та смак, вважає кулінарка Магдалина Шершун. . Приготування: ...