Ви будете вражені смаком! Німецькі котлети з гірчицею - ніжний результат від незвичайної добавки

У кожної господині в арсеналі має бути кілька фірмових рецептів. Як зробити пиріжки пишнішим, гречку розсипчастою, а котлети соковитими. Іноді варто додати всього один інгредієнт, а в результаті отримаєш чудовий результат. Німецькі котлети - це саме такий випадок. Що ж робить їх кращими, зазначають Патріоти України.

Вся справа в звичайній гірчиці. Вона приємно перетворює смак домашніх котлет, робить їх ніжними і ароматними. Звичне поєднання фаршу, хліба і яйця вже не здається буденним. Вибирай гірчицю на свій розсуд, підійде будь-яка.

Необхідні інгредієнти

  • 1 кг фаршу
  • 2 яйця
  • 1-2 цибулини
  • 3 шматочки батона
  • 1 зуб. часнику
  • 100 мл молока
  • 1,5-2 ч. Л. гірчиці
  • 100 г панірувальних сухарів
  • 2 ст. л. зелені
  • 80-100 г вершкового масла
  • сіль за смаком
  • перець за смаком

Як приготувати німецькі котлети з гірчицею

Дрібно наріж цибулю і обсмаж на олії до золотистого кольору.

М’якоть хліба замочи в молоці. Після чого відіжми зайву рідину і додай батон в фарш.

Туди ж вбий яйця, видави часник і додай смажену цибулю, подрібнену зелень і гірчицю. Посоли і поперчи.

Ретельно вимішуємо фарш протягом 10 хвилин. Потім добре відбий. Маса повинна бути однорідною і пластичною.

Вмочи руки у воді і сформуй котлети. Обваляй їх в панірувальних сухарях і обсмаж на розігрітому вершковому маслі приблизно по 5 хвилин з кожного боку.

Німецькі котлети з гірчицею готові. Аромат на кухні буде стояти чудовий. І не дивуйся, якщо ще гарячі котлети будуть зникати з тарілки чарівним чином.

Це може здивувати! ТОП-8 продуктів, які викликають головний біль

четвер, 9 жовтень 2025, 9:55

Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...

Непомітний "вбивця"? Як насправді ковбаса впливає на організм - ці факти здивують

четвер, 9 жовтень 2025, 7:22

Вживання ковбаси здається звичною частиною раціону, адже її смак знайомий ще з дитинства. Проте регулярне споживання обробленого м’яса може мати серйозні наслідки для здоров’я, про які мало хто замислюється, передають Патріоти України. Навіть невеликі ...