Щоб котлети вийшли ідеальними, потрібно не тільки стежити за якістю продуктів, але й дотримуватись технології приготування. У разі недотримання правил приготування котлети можуть вийти тонкими, не дуже смачними, жорсткими або зовсім розвалитися прямо під час приготування, передають Патріоти України.
Багато хто знає про те, що тісто на дріжджах залишають на 20 хвилин для того, щоб випічка вийшла пишною та повітряною. Однак під час роботи з фаршем цей етап іноді пропускають.
Але варто пам’ятати, що така “пауза” перед смаженням потрібна і котлетам.
По-перше, у цей момент усі компоненти з’єднуються.
По-друге, “відпочинок” фаршу необхідний для придбання більш щільної текстури, завдяки якій котлети триматимуть форму.
Тому після підготовки фаршу варто поставити його в холодильник приблизно на півгодини.
Потім можна сміливо приступати до приготування.
Котлети вийдуть смачними, пишними та гідними похвал.
Для багатьох людей один з улюблених тортів – печінковий, а не типові солодкі торти. Господині по-різному готують, але цей варіант подобається всім. Зберігайте собі перед новорічними святами і готуйте з нами, передають Патріоти України. Для приготування...
Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України. Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи н...