Щоб котлети вийшли ідеальними, потрібно не тільки стежити за якістю продуктів, але й дотримуватись технології приготування. У разі недотримання правил приготування котлети можуть вийти тонкими, не дуже смачними, жорсткими або зовсім розвалитися прямо під час приготування, передають Патріоти України.
Багато хто знає про те, що тісто на дріжджах залишають на 20 хвилин для того, щоб випічка вийшла пишною та повітряною. Однак під час роботи з фаршем цей етап іноді пропускають.
Але варто пам’ятати, що така “пауза” перед смаженням потрібна і котлетам.
По-перше, у цей момент усі компоненти з’єднуються.
По-друге, “відпочинок” фаршу необхідний для придбання більш щільної текстури, завдяки якій котлети триматимуть форму.
Тому після підготовки фаршу варто поставити його в холодильник приблизно на півгодини.
Потім можна сміливо приступати до приготування.
Котлети вийдуть смачними, пишними та гідними похвал.
Пельмені смачні, коли виходять соковиті та ароматні. Сухий фарш їм зовсім не пасує. Якщо ви не купуєте напівфабрикати, а надаєте перевагу домашньому приготуванню, тоді вам буде корисним дізнатитись один лайфхак. Він допоможе приготувати дуже смачний та...
Мандарини бувають такі солодкі та смачні, але ж на них ще треба попасти в магазині чи на ринку. Не завжди дають скуштувати. Якщо вам все ж таки попались кислі мандарини, не засмучуйтесь. Є метод, який дає можливість побороти кислоту та нівелювати її см...