Ви будете здивовані! Як приготувати вінегрет значно швидше і смачніше

Вінегрет – дуже корисний салат з поживних осінніх овочів. Всі його компоненти дуже доступні та смачні. І тут, звісно ж, немає майонезу, лише рослинна олія. Але окрім традиційного відварювання всіх компонентів можна скористатись іншим методом, передають Патріоти України.

Ідея приготування вінегрету по-новому опублікована на сторінці фудблогерки Євгенії Карпюк (evgeniakarpa) в Instagram. Овочі для страви потрібно нарізаити сирими, а потім запекти – так буде значно швидше і смачніше.

Інгредієнти:

  • буряк
  • морква
  • картопля
  • квасоля/нут
  • зелений горошок
  • солоні огірки
  • цибуля
  • каперси
  • пахуча соняшникова олія
  • сіль

Спосіб приготування:

1. Буряк, моркву, картоплю добре помити.

2. Почистити в сирому вигляді.

3. Нарізати кубиком.

4. Викласти на деко, застелене пергаментом.

5. Полити олією та посолити.

6. Все добре перемішати.

7. Запікати за температури 200 градусів 25 хвилин.

8. Додати квасолю або нут, зелений горошок. огірки.

9. Заправити олією. Якщо потрібно, додати ще солі.

Як правильно замочити горох для супу: Названо помилки, які роблять господині

понеділок, 24 лютий 2025, 6:15

Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України. Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту...

А ви це знали? Навіщо в тушковану капусту додають молоко

неділя, 23 лютий 2025, 21:09

Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...