Ви будете здивовані! Як приготувати вінегрет значно швидше і смачніше

Вінегрет – дуже корисний салат з поживних осінніх овочів. Всі його компоненти дуже доступні та смачні. І тут, звісно ж, немає майонезу, лише рослинна олія. Але окрім традиційного відварювання всіх компонентів можна скористатись іншим методом, передають Патріоти України.

Ідея приготування вінегрету по-новому опублікована на сторінці фудблогерки Євгенії Карпюк (evgeniakarpa) в Instagram. Овочі для страви потрібно нарізаити сирими, а потім запекти – так буде значно швидше і смачніше.

Інгредієнти:

  • буряк
  • морква
  • картопля
  • квасоля/нут
  • зелений горошок
  • солоні огірки
  • цибуля
  • каперси
  • пахуча соняшникова олія
  • сіль

Спосіб приготування:

1. Буряк, моркву, картоплю добре помити.

2. Почистити в сирому вигляді.

3. Нарізати кубиком.

4. Викласти на деко, застелене пергаментом.

5. Полити олією та посолити.

6. Все добре перемішати.

7. Запікати за температури 200 градусів 25 хвилин.

8. Додати квасолю або нут, зелений горошок. огірки.

9. Заправити олією. Якщо потрібно, додати ще солі.

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...

Є секрет! Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

п’ятниця, 27 червень 2025, 19:10

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...