Ви будете здивовані! Як приготувати вінегрет значно швидше і смачніше

Вінегрет – дуже корисний салат з поживних осінніх овочів. Всі його компоненти дуже доступні та смачні. І тут, звісно ж, немає майонезу, лише рослинна олія. Але окрім традиційного відварювання всіх компонентів можна скористатись іншим методом, передають Патріоти України.

Ідея приготування вінегрету по-новому опублікована на сторінці фудблогерки Євгенії Карпюк (evgeniakarpa) в Instagram. Овочі для страви потрібно нарізаити сирими, а потім запекти – так буде значно швидше і смачніше.

Інгредієнти:

  • буряк
  • морква
  • картопля
  • квасоля/нут
  • зелений горошок
  • солоні огірки
  • цибуля
  • каперси
  • пахуча соняшникова олія
  • сіль

Спосіб приготування:

1. Буряк, моркву, картоплю добре помити.

2. Почистити в сирому вигляді.

3. Нарізати кубиком.

4. Викласти на деко, застелене пергаментом.

5. Полити олією та посолити.

6. Все добре перемішати.

7. Запікати за температури 200 градусів 25 хвилин.

8. Додати квасолю або нут, зелений горошок. огірки.

9. Заправити олією. Якщо потрібно, додати ще солі.

А ви це знали? Навіщо господині кладуть у каструлю з м’ясом бананову шкірку

понеділок, 2 червень 2025, 18:12

При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, пере...

Є секрет! Як додавати борошно в тісто, щоб млинці вийшли смачними та красивими

понеділок, 2 червень 2025, 17:12

Млинці не вважаються стравою, яку складно приготувати. І все ж таки існує чимало нюансів, які необхідно враховувати. На смакові якості та консистенцію млинців можуть серйозно вплинути обставини, які спочатку здаються незначними, передають Патріоти Укра...