
Вінегрет – дуже корисний салат з поживних осінніх овочів. Всі його компоненти дуже доступні та смачні. І тут, звісно ж, немає майонезу, лише рослинна олія. Але окрім традиційного відварювання всіх компонентів можна скористатись іншим методом, передають Патріоти України.
Ідея приготування вінегрету по-новому опублікована на сторінці фудблогерки Євгенії Карпюк (evgeniakarpa) в Instagram. Овочі для страви потрібно нарізаити сирими, а потім запекти – так буде значно швидше і смачніше.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Буряк, моркву, картоплю добре помити.
2. Почистити в сирому вигляді.
3. Нарізати кубиком.
4. Викласти на деко, застелене пергаментом.
5. Полити олією та посолити.
6. Все добре перемішати.
7. Запікати за температури 200 градусів 25 хвилин.
8. Додати квасолю або нут, зелений горошок. огірки.
9. Заправити олією. Якщо потрібно, додати ще солі.
Яблука - корисні та смачні, але їхні кісточки можуть бути небезпечними, передають Патріоти України. В кісточках міститься амігдалін, який у шлунку перетворюється на ціанід — отруйну речовину. Порада: перед вживанням яблука можна виймати кісточки або к...
Сир часто псується швидше, ніж очікується, навіть у холодильнику. Найпоширеніша причина - неправильне зберігання та недотримання умов, потрібних для різних видів цього продукту, передають Патріоти України. Вологість, повітряний потік і температура впл...