Ви будете здивовані: Як за допомогою курячих яєць можна зробити смажену картоплю більш корисною

Зазвичай, навіть приготування смаженої картоплі за звичним рецептом може викликати складнощі, оскільки не у всіх господинь ця страва виходить гідною уваги, зазначають Патріоти України.

Часом замість апетитної і добре просмаженої картоплі подають коренеплід, який втратив свою форму. Однак існує більш складний, але цікавий спосіб приготування картоплі.

Навіщо досвідчені господині вводять яйце до складу компонентів

Не всі знають про те, що за допомогою звичайних курячих яєць можна зробити шкідливу страву більш збалансованою і корисною. Смажена картопля являє собою вуглеводи з жирами. Звичайно, таку страву на постійній основі їсти не можна, так як вона погано впливає на серцево-судинну систему. А ось курячі яйця додають до складу смаженої картоплі білок.

Як правильно вводити продукт

Картопля повинна бути практично готовою. Спочатку її обсмажують з двох сторін на інтенсивному вогні для надання апетитної скоринки. Потім близько двадцяти хвилин готують на помірному вогні. Після вводяться прянощі і сіль. Завершується процес введенням двох яєць, збитих до стану однорідної маси. Необхідно звести вогонь до мінімальних показників і використовувати кришку. Готувати страву залишиться ще 10 хвилин.

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...