
Зазвичай, навіть приготування смаженої картоплі за звичним рецептом може викликати складнощі, оскільки не у всіх господинь ця страва виходить гідною уваги, зазначають Патріоти України.
Часом замість апетитної і добре просмаженої картоплі подають коренеплід, який втратив свою форму. Однак існує більш складний, але цікавий спосіб приготування картоплі.
Навіщо досвідчені господині вводять яйце до складу компонентів
Не всі знають про те, що за допомогою звичайних курячих яєць можна зробити шкідливу страву більш збалансованою і корисною. Смажена картопля являє собою вуглеводи з жирами. Звичайно, таку страву на постійній основі їсти не можна, так як вона погано впливає на серцево-судинну систему. А ось курячі яйця додають до складу смаженої картоплі білок.
Як правильно вводити продукт
Картопля повинна бути практично готовою. Спочатку її обсмажують з двох сторін на інтенсивному вогні для надання апетитної скоринки. Потім близько двадцяти хвилин готують на помірному вогні. Після вводяться прянощі і сіль. Завершується процес введенням двох яєць, збитих до стану однорідної маси. Необхідно звести вогонь до мінімальних показників і використовувати кришку. Готувати страву залишиться ще 10 хвилин.
Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...
Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...