Порада додати каву в макаронні вироби, напевно, викличе здивування у багатьох гурманів, передають Патріоти України.
Однак досвідчені кулінари давно дійшли несподіваного висновку: виявляється, макарони і кава чудово поєднуються.
Втім, гарнір все ж таки буде зіпсований, якщо використовувати кавову добавку неправильно.
По-перше, з нестандартним інгредієнтом важливо не переборщити. По-друге, каву не можна додавати без соусу.
Перший важливий момент: напій потрібно налити не в ємність, де готується гарнір, а в сковороду, де здійснюється приготування соусу.
Кава має опинитися в суміші, що складається з томатної пасти, часнику та спецій, через п’ять хвилин після початку розігріву цієї маси.
Другий важливий момент: використовувати багато напою не можна. Двох столових ложок ложок буде цілком достатньо.
Заправте зварені макарони «томатно-кавовим» соусом, що вийшов – і ви отримаєте шикарну страву, що відрізняється незвичайним і дуже приємним смаком.
Вчені виявили, що екстракт зеленого чаю активує гени, що прискорюють обмін речовин. Це означає, що цукор із десертів і швидких перекусів перетворюється на енергію, а не відкладається у вигляді жиру, передають Патріоти України. Дослідники пояснюють: акт...
Голландський сир вважається одним із найпопулярніших у світі. Його ніжна текстура, насичений смак і аромат роблять його улюбленцем багатьох гурманів. Але на ринку з’являється дедалі більше підробок, тому важливо знати, як відрізнити справжній продукт в...