Порада додати каву в макаронні вироби, напевно, викличе здивування у багатьох гурманів, передають Патріоти України.
Однак досвідчені кулінари давно дійшли несподіваного висновку: виявляється, макарони і кава чудово поєднуються.
Втім, гарнір все ж таки буде зіпсований, якщо використовувати кавову добавку неправильно.
По-перше, з нестандартним інгредієнтом важливо не переборщити. По-друге, каву не можна додавати без соусу.
Перший важливий момент: напій потрібно налити не в ємність, де готується гарнір, а в сковороду, де здійснюється приготування соусу.
Кава має опинитися в суміші, що складається з томатної пасти, часнику та спецій, через п’ять хвилин після початку розігріву цієї маси.
Другий важливий момент: використовувати багато напою не можна. Двох столових ложок ложок буде цілком достатньо.
Заправте зварені макарони «томатно-кавовим» соусом, що вийшов – і ви отримаєте шикарну страву, що відрізняється незвичайним і дуже приємним смаком.
Існує безліч рецептів яблучного пирога, але цей, безсумнівно, вам повинен сподобатися. Пиріг вологий, сочний і оригінальний, що робить його особливим на смак, передають Патріоти України. Для тіста. Для начинки. Верх. Яблучний пиріг готовий! Смакуйте із...
Гречка неймовірно корисна, а крім цього смачна, якщо знати, як її готувати. Гречка запобігає утворенню жовчного каміння, знижує кров’яний тиск, зменшує ризики серцевих захворювань, а також раку грудей. Склад цієї крупи багатий міддю, магнієм, клітковин...