Порада додати каву в макаронні вироби, напевно, викличе здивування у багатьох гурманів, передають Патріоти України.
Однак досвідчені кулінари давно дійшли несподіваного висновку: виявляється, макарони і кава чудово поєднуються.
Втім, гарнір все ж таки буде зіпсований, якщо використовувати кавову добавку неправильно.
По-перше, з нестандартним інгредієнтом важливо не переборщити. По-друге, каву не можна додавати без соусу.
Перший важливий момент: напій потрібно налити не в ємність, де готується гарнір, а в сковороду, де здійснюється приготування соусу.
Кава має опинитися в суміші, що складається з томатної пасти, часнику та спецій, через п’ять хвилин після початку розігріву цієї маси.
Другий важливий момент: використовувати багато напою не можна. Двох столових ложок ложок буде цілком достатньо.
Заправте зварені макарони «томатно-кавовим» соусом, що вийшов – і ви отримаєте шикарну страву, що відрізняється незвичайним і дуже приємним смаком.
Якщо ви втомилися від стандартних рецептів запеченого м’яса, а на свято хочеться приготувати цікаву страву, то запечіть свининку у вигляді гармошки з апельсином. Це не тільки дуже смачно, а й красиво, передають Патріоти України. Для приготування треба ...
Якщо ви ламаєте голову, з чим робити бутерброди, а червона ікра чомусь за ціною кусається, то зробіть таку намазку. Не сказати, що вона дешева, проте більш бюджетна точно і дуже смачна, передають Патріоти України. Для того, щоб зробити намазку, беремо ...