Кава рідко вживається у «чистому» вигляді. Найчастіше в цей напій додають додаткові компоненти, передають Патріоти України.
Кавовий аромат добре підкреслюється молоком, вершками та цукром.
Однак є спеція, яка чудово поєднується з напоєм.
Йдеться про сіль. Попри очікування вона не зіпсує кави. Навпаки, спеція покращить смак.
На перший погляд, кава та сіль здаються абсолютно непоєднуваними інгредієнтами.
Насправді, сіль як спеція підкреслює смак напою, що бадьорить, роблячи його більш яскравим.
Ще однією перевагою кави з сіллю є м’якша вода.
Крім того, така спеція допомагає позбутися неприємного смаку, характерного для кави – гіркоти.
Також не варто забувати, що сіль має незвичайну властивість – затримувати вологу в організмі. Таким чином, після вживання кави з незвичайною добавкою бадьорість буде відчуватись довше.
Головний нюанс – додавати у каву велику кількість солі не можна. Цілком достатньо буде пари кристаликів.
При дотриманні цієї рекомендації солоний смак не буде відчуватись. При цьому «гіркуватість» повністю зникне.
Ще один важливий момент – додавати спецію потрібно на початку приготування напою.
Крім того, поруч із чашкою приготовленої кави має стояти склянка з холодною водою. Такий ранковий напій прийнято вживати саме у поєднанні з чистою водою.
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...