У холодну пору року знову стануть актуальними гарячі та смачні перші страви, які допомагають вгамувати голод та зігрітися, передають Патріоти України.
Будь-який кухар має свої секрети, які дозволяють приготувати ідеальний суп.
На перший погляд може здатися, що цей компонент буде зайвим серед інших інгредієнтів. Однак це хибне припущення.
За допомогою цукру можна покращити смак будь-якого супу.
Цукор допомагає зробити смак страви яскравішим і насиченим. Також варто пам’ятати, що десертна ложка цукру, додана в класичний борщ, допоможе йому зберегти свій привабливий червоний відтінок.
Не тільки якість супів можна покращити цим компонентом.
Багато господарок додають цукор і при тушкуванні капусти. За такого підходу страва вийде більш цікавою.
Не варто додавати надто велику кількість цукру. Десертної ложки на стандартний обсяг супу буде цілком достатньо.
Ці сирні ватрушки ну дуже смачні і корисні! Начинка може бути будь-яка: хоч варення, хоч ягоди чи яблука. Дуже простий рецепт: мінімум зусиль, всього 20 хвилин у духовці і смачний ніжний десерт готовий, передають Патріоти України. Для приготування цих ...
Якщо ви любите прозорий холодець і виключно біле м’ясо філе, то не думайте, що смачну основу можна зварити з курячої грудки. Хороша господиня знає, що для того, аби холодець був прозорим, ароматним і застиг добре навіть без желатину, треба дотримуватис...