Ви будете здивовані! Навіщо досвідчені господині додають у суп цукор

У холодну пору року знову стануть актуальними гарячі та смачні перші страви, які допомагають вгамувати голод та зігрітися, передають Патріоти України.

Подробиці

Будь-який кухар має свої секрети, які дозволяють приготувати ідеальний суп.

Навіщо досвідчені господині додають у супи цукор?

На перший погляд може здатися, що цей компонент буде зайвим серед інших інгредієнтів. Однак це хибне припущення.

За допомогою цукру можна покращити смак будь-якого супу.

Цукор допомагає зробити смак страви яскравішим і насиченим. Також варто пам’ятати, що десертна ложка цукру, додана в класичний борщ, допоможе йому зберегти свій привабливий червоний відтінок.

Не тільки якість супів можна покращити цим компонентом.

Багато господарок додають цукор і при тушкуванні капусти. За такого підходу страва вийде більш цікавою.

Не варто додавати надто велику кількість цукру. Десертної ложки на стандартний обсяг супу буде цілком достатньо.

Смакота! Ватрушки з кислого сиру з джемом за 20 хвилин у духовці

понеділок, 20 січень 2025, 6:09

Ці сирні ватрушки ну дуже смачні і корисні! Начинка може бути будь-яка: хоч варення, хоч ягоди чи яблука. Дуже простий рецепт: мінімум зусиль, всього 20 хвилин у духовці і смачний ніжний десерт готовий, передають Патріоти України. Для приготування цих ...

Секрет господинь! Як варити холодець, щоб був прозорим, ароматним і застиг

неділя, 19 січень 2025, 22:10

Якщо ви любите прозорий холодець і виключно біле м’ясо філе, то не думайте, що смачну основу можна зварити з курячої грудки. Хороша господиня знає, що для того, аби холодець був прозорим, ароматним і застиг добре навіть без желатину, треба дотримуватис...