
У холодну пору року знову стануть актуальними гарячі та смачні перші страви, які допомагають вгамувати голод та зігрітися, передають Патріоти України.
Будь-який кухар має свої секрети, які дозволяють приготувати ідеальний суп.
На перший погляд може здатися, що цей компонент буде зайвим серед інших інгредієнтів. Однак це хибне припущення.
За допомогою цукру можна покращити смак будь-якого супу.
Цукор допомагає зробити смак страви яскравішим і насиченим. Також варто пам’ятати, що десертна ложка цукру, додана в класичний борщ, допоможе йому зберегти свій привабливий червоний відтінок.
Не тільки якість супів можна покращити цим компонентом.
Багато господарок додають цукор і при тушкуванні капусти. За такого підходу страва вийде більш цікавою.
Не варто додавати надто велику кількість цукру. Десертної ложки на стандартний обсяг супу буде цілком достатньо.
Святковий стіл не обов’язково має бути дорогим. Підготуйтеся до Нового року вже зараз, підібравши бюджетні рецепти. Страви з недорогих інгредієнтів можуть бути не менш смачними, ніж ті, що прийнято вважати дорогими делікатесами, передають Патріоти Укра...
Коли справа доходить до приготування рису, співвідношення між кількістю крупи та води має абсолютно вирішальне значення, як і температура, яка готує рис на різних етапах процесу, та тривалість його приготування, передають Патріоти України. Недоварюванн...