Ви будете здивовані! Навіщо досвідчені господині додають у суп цукор

У холодну пору року знову стануть актуальними гарячі та смачні перші страви, які допомагають вгамувати голод та зігрітися, передають Патріоти України.

Подробиці

Будь-який кухар має свої секрети, які дозволяють приготувати ідеальний суп.

Навіщо досвідчені господині додають у супи цукор?

На перший погляд може здатися, що цей компонент буде зайвим серед інших інгредієнтів. Однак це хибне припущення.

За допомогою цукру можна покращити смак будь-якого супу.

Цукор допомагає зробити смак страви яскравішим і насиченим. Також варто пам’ятати, що десертна ложка цукру, додана в класичний борщ, допоможе йому зберегти свій привабливий червоний відтінок.

Не тільки якість супів можна покращити цим компонентом.

Багато господарок додають цукор і при тушкуванні капусти. За такого підходу страва вийде більш цікавою.

Не варто додавати надто велику кількість цукру. Десертної ложки на стандартний обсяг супу буде цілком достатньо.

Сметана якої жирності найкорисніша - пояснюють дієтологи

п’ятниця, 7 листопад 2025, 8:44

Сметана - улюблений продукт українців, але не всі знають, яку жирність обрати, щоб отримати максимум користі й не нашкодити здоров’ю. Фахівці кажуть: усе залежить від вашої мети - схуднення, підтримки фігури чи повноцінного харчування, передають Патріо...

А ви це знали? Фрукти, що спалюють жир - ось як їх правильно поєднувати між собою

п’ятниця, 7 листопад 2025, 7:44

Фрукти - це не лише смачне частування, а й потужний інструмент для підтримки здоров’я та схуднення. Вони містять природні сполуки, які допомагають спалювати жир і зменшувати запальні процеси в організмі, передають Патріоти України. Але щоб отримати мак...