
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України.
Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушковану капусту, яка тане в роті.
Навіщо додавати молоко?
Якщо ви вирішите додати молоко до рецепту, то ви приємно здивуєтеся. Адже саме так готували тушковану капусту в дитячих садках та їдальнях.
Страва виходить неймовірно ароматною, смачною і ніжною.
Як правильно додавати молоко?
Насамперед варто визначитися з пропорціями. Не варто додавати дуже багато рідини, інакше можна просто зіпсувати страву.
На півкіло подрібненої капусти варто брати близько 100 мл молока. Відсоток жирності на якість страви не вплине. Важливо лише вибрати свіже молоко.
Додавати його краще наприкінці готування, коли сама капуста практично буде готовою.
Після цього посоліть, додайте спеції, зелень та часник за бажанням.
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.