Ви будете здивовані! Навіщо в тушковану капусту додають молоко

Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України.

Подробиці

Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушковану капусту, яка тане в роті.

Навіщо додавати молоко?

Якщо ви вирішите додати молоко до рецепту, то ви приємно здивуєтеся. Адже саме так готували тушковану капусту в дитячих садках та їдальнях.

Страва виходить неймовірно ароматною, смачною і ніжною.

Як правильно додавати молоко?

Насамперед варто визначитися з пропорціями. Не варто додавати дуже багато рідини, інакше можна просто зіпсувати страву.

На півкіло подрібненої капусти варто брати близько 100 мл молока. Відсоток жирності на якість страви не вплине. Важливо лише вибрати свіже молоко.

Додавати його краще наприкінці готування, коли сама капуста практично буде готовою.

Після цього посоліть, додайте спеції, зелень та часник за бажанням.

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...