Ви будете здивовані! Що буде, якщо в процесі варіння до рису додати лимонний сік

Рисова крупа на смак нейтральна. Вона є одним з найпопулярніших гарнірів в усьому світі. Готують найрізноманітнішими способами, додають великий перелік різних смакових та ароматичних складових, передають Патріоти України.

І один момент в багатьох людей залишається незрозумілим. Він стосується лимонного соку. Для чого його додають при варці рису та який ефект це має.

Подробиці

Дивно чи ні, але лимонний сік рис покращує. Він робить смак крупи більш виразним та яскравим. Саме лимонний сік здатен зробити рис розсипчастим. Жодних грудочок та суцільної каші.

На стандартну порцію рису, яку ви готуєте, додайте буквально 1-2 ч.л. лимонного соку. Якщо ви прагнете зберегти білосніжний колір гарніру, тоді можна додати й цілу столову ложку.

Простий кулінарний лайфхак, про який не всі знають. Якщо ви також не здогадувалися про нього, то тепер можете спробувати. Нехай ваш приготований рис буде найсмачнішим.

Є секрет! Що потрібно додати у фарш для тефтелей, щоб вони не розвалювалися

понеділок, 14 жовтень 2024, 9:09

Причини, через які тефтелі починають розвалюватися під час приготування, переважно полягають у фарші, а точніше, у його консистенції, передають Патріоти України. Не підійде для цієї страви сухий або надмірно вологий фарш. Така ж доля чекає на тефтелі, ...

Секрет господинь! Навіщо фарш ставлять у холодильник перед смаженням котлет

понеділок, 14 жовтень 2024, 8:12

Буває, що той самий рецепт у різних господинь дає різний результат. Секрет не в умінні, а в маленьких кулінарних хитрощах, які не всі відомі, передають Патріоти України. Щоб котлети вийшли смачніші, ніж ви куштували в гостях або в їдальні, скористайтес...