
Крупа та фарш є стандартними інгредієнтами для голубців. З ними дійсно виходить дуже смачно, але це традиційний формат рецепту. Є варіант приготування, який відкриє голубці зовсім з іншої сторони. Ви навіть будете здивовані, що може бути так смачно, передають Патріоти України.
Рис можна замінити на інші крупи, але мова зараз піде не про них. Це абсолютно альтернативний варіант. Ви здивуєтеся, кулінари пропонують замість рису використати гриби.
Це досить нестандартне рішення, проте гриби з фаршем чудово працюють разом на досягнення смачного результату. Печериці потрібно попередньо обсмажити. Звичайно, цибуля, морква, часник також потрібні.
Якщо ж ви хочете спробувати іншу крупу, тоді можна взяти гречку. Її змішують з рисом в пропорції 50/50 або використовують тільки її. Проте варто пам’ятати, що гречка немає нейтральності смаку та аромату, як рис, тому в поєднанні з іншими продуктами може домінувати.
Титул "найздоровішого" хліба часто приписують виробам на заквасці. Однак, експерти з Британського фонду серця дійшли висновку, що справжнім переможцем є інший вид, пише radioclub.ua, передають Патріоти України. Хоча хліб на заквасці вважають «живим» пр...
Американські дослідники, які раніше визначили продукти, вживання яких може запобігти ранньому розвитку деменції - синдрому, що впливає на роботу мозку, визначили й набір продуктів, який може мати протилежну дію, передають Патріоти України. Якщо продукт...