Листкове тісто здатне полегшити життя будь-якій господині, адже з його допомогою можна швидко і просто приготувати масу різноманітних, а найголовніше, смачних страв, передають Патріоти України.
Існує безліч рецептів різних плетінок, рогаликів, печива, пиріжків, рулетів і навіть піц з листкового тіста, якими можна порадувати домашніх.
Однак іноді трапляється, що, незважаючи на те, що страва була приготована точно відповідно до вказівок з кулінарної книги, підсумок виходить плачевним.
Середина пирога не пропеклася, борти стали твердими чи випічка не піднялася? До таких наслідків може призвести помилка при виставленні температурного режиму. Випікати листкове тісто варто у духовці, розігрітій до температури в діапазоні між 210-230 градусами.
Справа в тому, якщо температура нижче 220 градусів, це призведе до того, що жир в скалді тіста, витопиться. Через це страва вийде надто сухою та малошаровою. У свою чергу, зайвий жар стане причиною того, що слойки не пропечуться, швидко затвердіють і підгорять.
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...