Листкове тісто здатне полегшити життя будь-якій господині, адже з його допомогою можна швидко і просто приготувати масу різноманітних, а найголовніше, смачних страв, передають Патріоти України.
Існує безліч рецептів різних плетінок, рогаликів, печива, пиріжків, рулетів і навіть піц з листкового тіста, якими можна порадувати домашніх.
Однак іноді трапляється, що, незважаючи на те, що страва була приготована точно відповідно до вказівок з кулінарної книги, підсумок виходить плачевним.
Середина пирога не пропеклася, борти стали твердими чи випічка не піднялася? До таких наслідків може призвести помилка при виставленні температурного режиму. Випікати листкове тісто варто у духовці, розігрітій до температури в діапазоні між 210-230 градусами.
Справа в тому, якщо температура нижче 220 градусів, це призведе до того, що жир в скалді тіста, витопиться. Через це страва вийде надто сухою та малошаровою. У свою чергу, зайвий жар стане причиною того, що слойки не пропечуться, швидко затвердіють і підгорять.
Чи може колір очей справді впливати на інтелект? Теорія про зв’язок кольору райдужної оболонки з рівнем розумових здібностей вже давно бентежить уяву багатьох. Що ще наші очі можуть розповісти про нас, передають Патріоти України. Очі — дзеркало душі? М...
Соковитий і солодкий кавун — справжній символ літа для багатьох. Але одне його "але" - насіння, яке ускладнює їжу і подачу. Проте існує простий спосіб швидко позбутися насіння і підготувати кавун до споживання, передають Патріоти України. Насіння кавун...