Смажена цибуля робить будь-яку смачну страву ще смачнішою. Його додають в суп, вареники, деруни, гриби, м'ясо і кашу. А ще це може бути дуже смачний самостійний гарнір. Господині смажать цибулю майже кожен день, але все одно іноді припускаються помилок і псують страву, передають Патріоти України.
Цибулю очистити і нарізати дрібним кубиком. На сковороду вилити олію, включити середній вогонь і нагрівати олію 5 хвилин. Викласти цибулю в сковорідку. Постійно помішувати, поки вона не стане золотистою. Смажити цибулю потрібно приблизно 10 хвилин.
М'яка і злегка солодкувата цибуля - незвичайна закуска, а також дуже смачне доповнення до котлет, відбивних і бургерів. Замість бальзамічного оцту можна використовувати винний оцет або соєвий соус. Дуже смачно виходить з коричневим цукром.
Цибулю нарізати тонкими кільцями. Розігріти на сковороді олію. Обсмажувати цибулю на середньому вогні до випаровування рідини, постійно помішуючи. Коли цибуля злегка розм'якшиться, додати цукор, сіль і бальзамічний оцет. Тушкувати цибулю на мінімальному вогні 15 хвилин під кришкою.
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...
Для багатьох чашка ароматної кави - обов’язковий початок дня, що додає енергії та комфорту. Проте, як виявляється, деякі звички, пов’язані з її вживанням, можуть не лише знівелювати користь напою, а й заважати схудненню та плоскому животу, передають Па...