Смажена цибуля робить будь-яку смачну страву ще смачнішою. Його додають в суп, вареники, деруни, гриби, м'ясо і кашу. А ще це може бути дуже смачний самостійний гарнір. Господині смажать цибулю майже кожен день, але все одно іноді припускаються помилок і псують страву, передають Патріоти України.
Цибулю очистити і нарізати дрібним кубиком. На сковороду вилити олію, включити середній вогонь і нагрівати олію 5 хвилин. Викласти цибулю в сковорідку. Постійно помішувати, поки вона не стане золотистою. Смажити цибулю потрібно приблизно 10 хвилин.
М'яка і злегка солодкувата цибуля - незвичайна закуска, а також дуже смачне доповнення до котлет, відбивних і бургерів. Замість бальзамічного оцту можна використовувати винний оцет або соєвий соус. Дуже смачно виходить з коричневим цукром.
Цибулю нарізати тонкими кільцями. Розігріти на сковороді олію. Обсмажувати цибулю на середньому вогні до випаровування рідини, постійно помішуючи. Коли цибуля злегка розм'якшиться, додати цукор, сіль і бальзамічний оцет. Тушкувати цибулю на мінімальному вогні 15 хвилин під кришкою.
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...