Ви точно робили це неправильно! Як готувати м'ясо наче в ресторані

Незалежно від того, наскільки ви полюбляєте стейки чи просто м’ясні страви, слід знати певні лайфхаки, що суттєво покращують їх смак. Від них також залежить м’якість приготовленого шматка м’яса, його структура та зовнішній вигляд, передають Патріоти України.

Як правильно готувати м’ясо так, щоб його смак вразив всіх, розбирався Mirror. Тепер ви готуватимете його тільки так.

Так, наприклад, перед тим, як почати готувати куряче м’ясо, слід дати йому нагрітись до кімнатної температури. Таким чином, м’ясо під час термообробки буде просмажуватись рівномірно. У холодному м’ясі м’язові волокна все ще будуть напружені, що ускладнить рівномірний розподіл тепла по м’ясу. Це може призвести до того, що м’ясо буде пересмаженим зовні та недопеченим усередині або навіть підгорить.

Тим не менш, без холодильника м’ясо не повинно знаходитись довше двох годин. Це пов’язано із ризиком розвитку шкідливих бактерій. А у спекотний день, коли температура на дворі перевищує 30 градусів, цей показник зменшується до однієї години.

Також є чудовий лайфхак із приготування бекону. Виявляється, щоб правильно посмажити, бекон слід класти на холодну сковорідку і лише після цього вмикати нагрів. Увімкніть вогонь до середнього, дозволяючи бекону повільно готуватися. Коли він почне ставати хрустким, час від часу перевертайте бекон для рівномірного приготування. Зазвичай, на весь цей процес потрібно витратити близько 15 хвилин.

Є секрет! У яку воду класти м’ясо для супу, щоб вийшло соковитим та ароматним

неділя, 1 вересень 2024, 0:10

Приготувати смачний суп або наваристий бульйон не складе труднощів, якщо знати нюанси, передають Патріоти України. М’ясо є одним із основних інгредієнтів перших страв, і до його приготування потрібно підійти з усією відповідальністю. Важливо враховуват...

Десерт по-баварськи - ніжне молочно-вершкове желе

субота, 31 серпень 2024, 23:10

З молока та сметани приготуйте баварський десерт. Буде гарантовано смачно та ніжно. В загальному вам треба з’єднати 6 інгредієнтів. А потім ви просто отримуєте задоволення, передають Патріоти України. Вам потрібні такі компоненти:. Желатин треба залити...