Ви забудете про біляші та чебуреки! Швидкі коржі з м’ясною начинкою, які припадуть до смаку всім

Пишні і ароматні коржі з м’ясною начинкою, на власний смак ви можете робити будь-яку начинку. Наприклад, сир із зеленн, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 500 г;
  • сіль;
  • олія соняшникова, 1 – 2 ст.л.

Для приготування начинки необхідно:

  • фарш з будь-якого м’яса, 800 г;
  • сіль, перець, спеції;
  • зелена цибуля і зелень за смаком.

Процес приготування

Просіяне борошно змішуємо з сіллю і заливаємо кип’ятком.

Спочатку вимішуємо ложкою, потім місимо тісто руками.

Додаємо олію і вимішуємо тісто. Має вийти м’яким, поступливим. Накриваємо і залишаємо на 10 хвилин.

Фарш змішуємо з нарізаною зеленою цибулею і зеленню.

Заправляємо сіллю і перцем, спеціями і добре вимішуємо до однорідності.

Тісто ділимо на 5 – 6 частин і розгортає в тонкі коржі. На кожну викладаємо фарш, защипуємо по колу і розкачуємо злегка качалкою.

Обсмажуємо коржі на сухій сковорідці або з додаванням невеликої кількості олії.

Смажимо з кожного боку до рум’яної скоринки, можна накривати кришкою, щоб начинка добре пропеклась.

Подавати можна як окрему страву або разом з салатами зі свіжих овочів.

Господиням на замітку! Скільки часу можна зберігати домашню консервацію

неділя, 23 листопад 2025, 13:05

Обожнюєте хрусткі мариновані помідори, солодке ягідне варення чи домашні соуси, якими хочеться тішити себе взимку? Тоді важливо знати правила безпечного зберігання консервації, аби літні заготовки залишалися смачними та поживними, передають Патріоти Ук...

Кому не можна їсти інжир - лікарі назвали головні протипоказання

неділя, 23 листопад 2025, 12:45

Інжир вважається одним із найкорисніших фруктів — він багатий на клітковину, калій, залізо й антиоксиданти. Його часто додають до дієтичних раціонів, використовують при серцево-судинних захворюваннях і для зміцнення імунітету, передають Патріоти Україн...