Пишні і ароматні коржі з м’ясною начинкою, на власний смак ви можете робити будь-яку начинку. Наприклад, сир із зеленн, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для приготування начинки необхідно:
Просіяне борошно змішуємо з сіллю і заливаємо кип’ятком.
Спочатку вимішуємо ложкою, потім місимо тісто руками.
Додаємо олію і вимішуємо тісто. Має вийти м’яким, поступливим. Накриваємо і залишаємо на 10 хвилин.
Фарш змішуємо з нарізаною зеленою цибулею і зеленню.
Заправляємо сіллю і перцем, спеціями і добре вимішуємо до однорідності.
Тісто ділимо на 5 – 6 частин і розгортає в тонкі коржі. На кожну викладаємо фарш, защипуємо по колу і розкачуємо злегка качалкою.
Обсмажуємо коржі на сухій сковорідці або з додаванням невеликої кількості олії.
Смажимо з кожного боку до рум’яної скоринки, можна накривати кришкою, щоб начинка добре пропеклась.
Подавати можна як окрему страву або разом з салатами зі свіжих овочів.
Для одних вівсяна каша – це улюблений варіант сніданку, для інших – найненависніший у світі продукт. Але якщо опустити її смакові якості, про користь вівсянки теж точиться чимало суперечок. Цей злак багатий на вуглеводи, через що багато хто його побоює...
Пельмені завжди можна приготувати дуже смачно, якщо відповідально підійти до вибору складових. Не тільки від якості тіста та м’яса залежатиме результат: важливо ще правильно відварити пельмені. Які моменти варто враховувати під час готування, передають...