Ви забудете про біляші та чебуреки! Швидкі коржі з м’ясною начинкою, які припадуть до смаку всім

Пишні і ароматні коржі з м’ясною начинкою, на власний смак ви можете робити будь-яку начинку. Наприклад, сир із зеленн, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 500 г;
  • сіль;
  • олія соняшникова, 1 – 2 ст.л.

Для приготування начинки необхідно:

  • фарш з будь-якого м’яса, 800 г;
  • сіль, перець, спеції;
  • зелена цибуля і зелень за смаком.

Процес приготування

Просіяне борошно змішуємо з сіллю і заливаємо кип’ятком.

Спочатку вимішуємо ложкою, потім місимо тісто руками.

Додаємо олію і вимішуємо тісто. Має вийти м’яким, поступливим. Накриваємо і залишаємо на 10 хвилин.

Фарш змішуємо з нарізаною зеленою цибулею і зеленню.

Заправляємо сіллю і перцем, спеціями і добре вимішуємо до однорідності.

Тісто ділимо на 5 – 6 частин і розгортає в тонкі коржі. На кожну викладаємо фарш, защипуємо по колу і розкачуємо злегка качалкою.

Обсмажуємо коржі на сухій сковорідці або з додаванням невеликої кількості олії.

Смажимо з кожного боку до рум’яної скоринки, можна накривати кришкою, щоб начинка добре пропеклась.

Подавати можна як окрему страву або разом з салатами зі свіжих овочів.

Варто знати! Дієтологи одностайно назвали найкориснішу олію для здоров'я

четвер, 13 листопад 2025, 9:50

Оливкову олію, особливо Extra Virgin (EVOO), визнано найкращою як для приготування їжі, так і для здоров’я. Такий висновок зробили чотири зареєстровані дієтологи (RDN), передають Патріоти України. Олія багата на корисні мононенасичені жири, які знижуют...

Буде хрустка скоринка! Ось чим треба натерти курку, щоб вона танула в роті

четвер, 13 листопад 2025, 7:44

Запечене в духовці м'ясо виходить смачним й не вимагає постійної присутності господині на кухні. На свята часто готують у духовці курку, гуску або качку. Щоб птиця вийшла соковитою та ніжною, потрібно м’ясо правильно підготувати для запікання. М’ясу на...