Пишні і ароматні коржі з м’ясною начинкою, на власний смак ви можете робити будь-яку начинку. Наприклад, сир із зеленн, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для приготування начинки необхідно:
Просіяне борошно змішуємо з сіллю і заливаємо кип’ятком.
Спочатку вимішуємо ложкою, потім місимо тісто руками.
Додаємо олію і вимішуємо тісто. Має вийти м’яким, поступливим. Накриваємо і залишаємо на 10 хвилин.
Фарш змішуємо з нарізаною зеленою цибулею і зеленню.
Заправляємо сіллю і перцем, спеціями і добре вимішуємо до однорідності.
Тісто ділимо на 5 – 6 частин і розгортає в тонкі коржі. На кожну викладаємо фарш, защипуємо по колу і розкачуємо злегка качалкою.
Обсмажуємо коржі на сухій сковорідці або з додаванням невеликої кількості олії.
Смажимо з кожного боку до рум’яної скоринки, можна накривати кришкою, щоб начинка добре пропеклась.
Подавати можна як окрему страву або разом з салатами зі свіжих овочів.
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...