Пишні і ароматні коржі з м’ясною начинкою, на власний смак ви можете робити будь-яку начинку. Наприклад, сир із зеленн, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для приготування начинки необхідно:
Просіяне борошно змішуємо з сіллю і заливаємо кип’ятком.
Спочатку вимішуємо ложкою, потім місимо тісто руками.
Додаємо олію і вимішуємо тісто. Має вийти м’яким, поступливим. Накриваємо і залишаємо на 10 хвилин.
Фарш змішуємо з нарізаною зеленою цибулею і зеленню.
Заправляємо сіллю і перцем, спеціями і добре вимішуємо до однорідності.
Тісто ділимо на 5 – 6 частин і розгортає в тонкі коржі. На кожну викладаємо фарш, защипуємо по колу і розкачуємо злегка качалкою.
Обсмажуємо коржі на сухій сковорідці або з додаванням невеликої кількості олії.
Смажимо з кожного боку до рум’яної скоринки, можна накривати кришкою, щоб начинка добре пропеклась.
Подавати можна як окрему страву або разом з салатами зі свіжих овочів.
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...