Ви забудете про біляші та чебуреки! Швидкі коржі з м’ясною начинкою, які припадуть до смаку всім

Пишні і ароматні коржі з м’ясною начинкою, на власний смак ви можете робити будь-яку начинку. Наприклад, сир із зеленн, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 500 г;
  • сіль;
  • олія соняшникова, 1 – 2 ст.л.

Для приготування начинки необхідно:

  • фарш з будь-якого м’яса, 800 г;
  • сіль, перець, спеції;
  • зелена цибуля і зелень за смаком.

Процес приготування

Просіяне борошно змішуємо з сіллю і заливаємо кип’ятком.

Спочатку вимішуємо ложкою, потім місимо тісто руками.

Додаємо олію і вимішуємо тісто. Має вийти м’яким, поступливим. Накриваємо і залишаємо на 10 хвилин.

Фарш змішуємо з нарізаною зеленою цибулею і зеленню.

Заправляємо сіллю і перцем, спеціями і добре вимішуємо до однорідності.

Тісто ділимо на 5 – 6 частин і розгортає в тонкі коржі. На кожну викладаємо фарш, защипуємо по колу і розкачуємо злегка качалкою.

Обсмажуємо коржі на сухій сковорідці або з додаванням невеликої кількості олії.

Смажимо з кожного боку до рум’яної скоринки, можна накривати кришкою, щоб начинка добре пропеклась.

Подавати можна як окрему страву або разом з салатами зі свіжих овочів.

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...