
Пишні і ароматні коржі з м’ясною начинкою, на власний смак ви можете робити будь-яку начинку. Наприклад, сир із зеленн, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для приготування начинки необхідно:
Просіяне борошно змішуємо з сіллю і заливаємо кип’ятком.
Спочатку вимішуємо ложкою, потім місимо тісто руками.
Додаємо олію і вимішуємо тісто. Має вийти м’яким, поступливим. Накриваємо і залишаємо на 10 хвилин.
Фарш змішуємо з нарізаною зеленою цибулею і зеленню.
Заправляємо сіллю і перцем, спеціями і добре вимішуємо до однорідності.

Тісто ділимо на 5 – 6 частин і розгортає в тонкі коржі. На кожну викладаємо фарш, защипуємо по колу і розкачуємо злегка качалкою.


Обсмажуємо коржі на сухій сковорідці або з додаванням невеликої кількості олії.

Смажимо з кожного боку до рум’яної скоринки, можна накривати кришкою, щоб начинка добре пропеклась.

Подавати можна як окрему страву або разом з салатами зі свіжих овочів.
Менше жиру не завжди означає більше користі. Фахівці пояснили, чому вершкове масло з вмістом жиру 80% може бути здоровішим вибором, ніж так звані легкі аналоги, передають Патріоти України. У таких «полегшених» продуктах виробники часто зменшують кількі...
Смаження їжі, особливо риби або жирного м'яса, утворює багато хімічних сполук з інтенсивним неприємним ароматом, які затримуються в повітрі годинами або навіть днями, передають Патріоти України. Леткі частинки жиру поширюються по всьому будинку та осі...