Правильно підсмажена брокколі — це справжній делікатес. Розповідаємо, як зберегти її ніжну текстуру всередині, підсмаживши до хрусткої скоринки. Багато людей не люблять овочі просто тому, що не вміють їх смачно готувати. Однак, якщо ви приготуєте брокколі за цим рецептом NYT, ви закохаєтеся в овочі, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Промийте брокколі, наріжте суцвіття довжиною 4-5 см, а стебла завтовшки 0,5 см. Перемішайте брокколі з оливковою олією, сіллю та перцем. Викладіть в один шар на деко.
Розігрійте духовку до 225С, випікайте 15-20 хвилин до легкої хрусткої скоринки з одного боку.
Додайте масло, оцет і гірчицю до брокколі на деку і перемішуйте, поки масло не розтане, по ходу зіскрібаючи зі сковороди підрум'янені шматочки. Приправте за смаком сіллю та перцем.
Смачного!
Не всі напої однаково безпечні для здоров’я, особливо для тих, хто слідкує за рівнем цукру в крові. Деякі популярні напої можуть провокувати різкий стрибок глюкози, навіть якщо вони здаються легкими або корисними, передають Патріоти України. Газовані с...
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...