Ви закохаєтеся в цей овоч: Простий рецепт смачної брокколі в духовці

Правильно підсмажена брокколі — це справжній делікатес. Розповідаємо, як зберегти її ніжну текстуру всередині, підсмаживши до хрусткої скоринки. Багато людей не люблять овочі просто тому, що не вміють їх смачно готувати. Однак, якщо ви приготуєте брокколі за цим рецептом NYT, ви закохаєтеся в овочі, зазначають Патріоти України.

Рецепт брокколі

Інгредієнти:

  • 700 г брокколі
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 1 ст.л. червоного винного оцту
  • 1 ч.л. діжонської гірчиці
  • Сіль і чорний перець

Приготування:

Промийте брокколі, наріжте суцвіття довжиною 4-5 см, а стебла завтовшки 0,5 см. Перемішайте брокколі з оливковою олією, сіллю та перцем. Викладіть в один шар на деко.

Розігрійте духовку до 225С, випікайте 15-20 хвилин до легкої хрусткої скоринки з одного боку.

Додайте масло, оцет і гірчицю до брокколі на деку і перемішуйте, поки масло не розтане, по ходу зіскрібаючи зі сковороди підрум'янені шматочки. Приправте за смаком сіллю та перцем.

Смачного!

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...