Правильно підсмажена брокколі — це справжній делікатес. Розповідаємо, як зберегти її ніжну текстуру всередині, підсмаживши до хрусткої скоринки. Багато людей не люблять овочі просто тому, що не вміють їх смачно готувати. Однак, якщо ви приготуєте брокколі за цим рецептом NYT, ви закохаєтеся в овочі, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Промийте брокколі, наріжте суцвіття довжиною 4-5 см, а стебла завтовшки 0,5 см. Перемішайте брокколі з оливковою олією, сіллю та перцем. Викладіть в один шар на деко.
Розігрійте духовку до 225С, випікайте 15-20 хвилин до легкої хрусткої скоринки з одного боку.
Додайте масло, оцет і гірчицю до брокколі на деку і перемішуйте, поки масло не розтане, по ходу зіскрібаючи зі сковороди підрум'янені шматочки. Приправте за смаком сіллю та перцем.
Смачного!
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...
Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою. Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності, передають Патріоти України. Зазвичай варіння...