Ви завжди готували яєчню неправильно! ТОП-5 способів зробити її ідеальною

Яєчня - улюблена багатьма ранкова страва. Адже яйця - відмінне джерело легких для засвоєння білків, жирів, вуглеводів, різних вітамінів і мікроелементів. Деякі люблять готувати їх в мікрохвильовці, інші - запікати або смажити, передають Патріоти України.

Вершки

Щоб ранкова яєчня вийшла пухнастою і ніжною, до сирих яєць додавати найкраще вершки. Зовсім небагато. Потім все це потрібно ретельно збити в мисці.

Правильне приготування

Щоб страва вийшла красивою і ароматною, спочатку потрібно розігріти сковорідку і потім змастити її вершковим маслом.

Температура теж важлива

Яєчню не варто готувати на великому вогні. Тримайте сковороду на маленькому весь час. Інакше яйця вийдуть сухими і будуть неприємно хрумтіти.

Кухонне приладдя

Багато хто любить використовувати дерев'яну ложку для перемішування, але краще віддати перевагу гумовій лопатці.

Не пережарьте

Щоб яєчня зі збитих яєць залишалася ідеально вологою, прибирати сковороду з вогню потрібно, коли вона буде готова на 90%.

Непомітний "вбивця"? Як насправді ковбаса впливає на організм - ці факти здивують

четвер, 9 жовтень 2025, 7:22

Вживання ковбаси здається звичною частиною раціону, адже її смак знайомий ще з дитинства. Проте регулярне споживання обробленого м’яса може мати серйозні наслідки для здоров’я, про які мало хто замислюється, передають Патріоти України. Навіть невеликі ...

Що відбувається з вашим тілом після чашки кави - ефект, про який не всі знають

четвер, 9 жовтень 2025, 6:44

Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, без якого мільйони людей не уявляють свій ранок. Але лікарі нагадують: вплив кави на організм значно складніший, ніж здається, передають Патріоти України. . Уже через 10–15 хвилин після першого ковтка коф...