Яєчня - улюблена багатьма ранкова страва. Адже яйця - відмінне джерело легких для засвоєння білків, жирів, вуглеводів, різних вітамінів і мікроелементів. Деякі люблять готувати їх в мікрохвильовці, інші - запікати або смажити, передають Патріоти України.
Щоб ранкова яєчня вийшла пухнастою і ніжною, до сирих яєць додавати найкраще вершки. Зовсім небагато. Потім все це потрібно ретельно збити в мисці.
Щоб страва вийшла красивою і ароматною, спочатку потрібно розігріти сковорідку і потім змастити її вершковим маслом.
Яєчню не варто готувати на великому вогні. Тримайте сковороду на маленькому весь час. Інакше яйця вийдуть сухими і будуть неприємно хрумтіти.
Багато хто любить використовувати дерев'яну ложку для перемішування, але краще віддати перевагу гумовій лопатці.
Щоб яєчня зі збитих яєць залишалася ідеально вологою, прибирати сковороду з вогню потрібно, коли вона буде готова на 90%.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...