Деякі господині стикаються з тим, що їх духовка з різних причин випікає нерівномірно, що особливо незручно і прикро у випадку з випічкою: низ страви може підгоріти, а середина ще не пропектися, передають Патріоти України.
Особливо часто з такою складністю стикаються власники газових плит. Однак є одне вкрай просте, але працююче рішення цієї проблеми. Для нього вам буде потрібна звичайна алюмінієва фольга.
Решітку виймаємо з духовки і повністю обертаємо її фольгою — ось і все, що вам необхідно зробити. Обгорнуту решітку розміщуємо на нижньому ярусі духовки, на ярусі вище — деко з блюдом. Випікаємо. Ось і все, з цією хитрістю випічка виходить рівномірно пропеченою і золотистою і зверху, і знизу.
Чищення яєць не назвеш найпростішим заняттям на кухні, оскільки часом шкаралупа буквально приклеюється до білка, передають Патріоти України. Відокремити її, не пошкодивши при цьому структуру яйця, проблематично. Однак це залежить не від удачі: якщо пра...
Мудрі господині вважають, що варити червоний борщ на свинині недостатньо. Щоб надати страві особливого смаку і колориту, вони запасаються старим салом. Для приготування потрібно. Як готувати. Варимо бульйон з 2 літрів води та попередньо промитого в хол...