Деякі господині стикаються з тим, що їх духовка з різних причин випікає нерівномірно, що особливо незручно і прикро у випадку з випічкою: низ страви може підгоріти, а середина ще не пропектися, передають Патріоти України.
Особливо часто з такою складністю стикаються власники газових плит. Однак є одне вкрай просте, але працююче рішення цієї проблеми. Для нього вам буде потрібна звичайна алюмінієва фольга.
Решітку виймаємо з духовки і повністю обертаємо її фольгою — ось і все, що вам необхідно зробити. Обгорнуту решітку розміщуємо на нижньому ярусі духовки, на ярусі вище — деко з блюдом. Випікаємо. Ось і все, з цією хитрістю випічка виходить рівномірно пропеченою і золотистою і зверху, і знизу.
Картопляне пюре виходить дуже ніжним на вершках, а не на молоці, передають Патріоти України. Не шкодуйте й вершкового масла – у кілограм відвареної картоплі потрібно додати 100 грамів. Які ще секрети приготування ніжного картопляного пюре знають досвід...
Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові, передають Патріоти України. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стан...