Виявляється, все дуже просто! Давній секрет, з яким ваша випічка завжди буде рівномірно пропечена і ніколи не підгорить

Деякі господині стикаються з тим, що їх духовка з різних причин випікає нерівномірно, що особливо незручно і прикро у випадку з випічкою: низ страви може підгоріти, а середина ще не пропектися, передають Патріоти України.

Особливо часто з такою складністю стикаються власники газових плит. Однак є одне вкрай просте, але працююче рішення цієї проблеми. Для нього вам буде потрібна звичайна алюмінієва фольга.

Решітку виймаємо з духовки і повністю обертаємо її фольгою — ось і все, що вам необхідно зробити. Обгорнуту решітку розміщуємо на нижньому ярусі духовки, на ярусі вище — деко з блюдом. Випікаємо. Ось і все, з цією хитрістю випічка виходить рівномірно пропеченою і золотистою і зверху, і знизу.

Творить дива! Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років

четвер, 18 квітень 2024, 16:56

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому, передають Патріоти України. Здатністю уповільнювати процеси старіння і подовжувати життя володіє манго. Напевно, це найсмачніший екзотичний фрукт....

Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

четвер, 18 квітень 2024, 15:08

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України. Змішайт...