Виявляється, все дуже просто! Давній секрет, з яким ваша випічка завжди буде рівномірно пропечена і ніколи не підгорить

Деякі господині стикаються з тим, що їх духовка з різних причин випікає нерівномірно, що особливо незручно і прикро у випадку з випічкою: низ страви може підгоріти, а середина ще не пропектися, передають Патріоти України.

Особливо часто з такою складністю стикаються власники газових плит. Однак є одне вкрай просте, але працююче рішення цієї проблеми. Для нього вам буде потрібна звичайна алюмінієва фольга.

Решітку виймаємо з духовки і повністю обертаємо її фольгою — ось і все, що вам необхідно зробити. Обгорнуту решітку розміщуємо на нижньому ярусі духовки, на ярусі вище — деко з блюдом. Випікаємо. Ось і все, з цією хитрістю випічка виходить рівномірно пропеченою і золотистою і зверху, і знизу.

Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

п’ятниця, 9 травень 2025, 18:04

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...

Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:03

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...