Вийде не гірше, ніж у кафе: Легкий рецепт хрустких цибулевих кілець у клярі

Цибулеві кільця – прекрасне доповнення до будь-яких страв. Готувати їх легко, а інгредієнти – завжди під рукою, зазначають Патріоти України.

Час приготування займе буквально декілька хвилин, але враження від смачного результату залишаться надовго.

Рецепт цибулевих кілець у клярі

Час: 20 хвилин

Порцій: 2

Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста – 2 – 3 штуки;
  • яйця – 2 штуки;
  • борошно пшеничне – 2 склянки;
  • молоко – 1 стакан;
  • сода – ½ чайної ложки;
  • сіль – до смаку.

Приготування

  1. Чистимо цибулю та нарізаємо кільцями. Відокремлюємо кожне кільце.
  2. Для кляру змішуємо молоко з яйцями, додаємо борошно, сіль, соду та добре перемішуємо.
  3. Вмочуємо кільця у кляр та опускаємо у киплячу олію. Смажимо до утворення золотистої скоринки.
  4. Після приготування кільця краще викласти на серветку, щоб забрати зайвий жир. Смачного!
Джерело: 24 канал

Що додати у ранкову каву, щоб вдосконалити її смак

неділя, 4 травень 2025, 9:10

Ви теж починаєте свій ранок з кави? Отже, цей лайфхак із покращенням смаку улюбленого напою вам сподобається, передають Патріоти України. Зазвичай до кави додають вершки або трохи вершкового масла. Це все лайфхаки від гурманів. Серед розповсюджений дод...

Не відірватися! Ніжний печінковий паштет для смачних бутербродів

неділя, 4 травень 2025, 8:09

Паштет із печінки смачний, корисний та поживний. Приготуйте за цим рецептом і смакуйте щодня. Його навіть ложкою хочеться їсти.передають Патріоти України. Для приготування візьміть:. Печінку промийте, видаліть зайві плівки та залийте молоком. Цибулю та...