Вийде не гірше, ніж у мексиканському кафе: Рецепт неймовірних тако з квасолею нашвидкуруч

Вихідні – це особливий час, коли хочеться набратися енергію та скуштувати щось святкове. Тако – завжди чудовий вибір для веселого і "смачного" проведення часу. Тако – це страва, яка завдяки своїй універсальності та смаку буквально підкорила світ. Мексиканський смаколик чудово підходить для того, щоб "відсвяткувати" вікенд, радять Патріоти України.

Кілька хвилин, легким та приємний процес приготування – і смачнюща страва вже на вашому столі!

Рецепт тако з квасолею

Час: 10 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти

  • столова ложка оливкової олії;
  • половинка ріпчастої цибулі;
  • 1,5 чайної ложки меленого перцю чилі;
  • 0,5 чайної ложки чебрецю;
  • 1/4 чайної ложки солі;
  • банка консервованої квасолі;
  • 1/4 склянки води;
  • 8 коржів тортильї;
  • соус сальса – за смаком;
  • капуста, авокадо, шматочки лайма – для краси.

Приготування

  1. Розігріваємо на пательні олію, кладемо на сковорідку дрібно порізану кубиками цибулю, додаємо спеції та смажимо 2 хвилини.
  2. Додаємо на сковорідку квасолю та воду, смажимо ще 5 хвилин.
  3. Розігріваємо тортильї відповідно до інструкції.
  4. Наповнюємо коржі начинкою та поливаємо сальсою.
  5. Прикрашаємо страву та подаємо до столу. Смачного!

А ви це знали? Чому при варінні картоплі утворюється біла піна

неділя, 23 лютий 2025, 17:08

Напевно, кожна господиня під час приготування картоплі стикається з таким явищем, як поява піни. Багато хто намагається її видалити, оскільки вважає, що з картоплі разом із піною виходять хімікати та різні шкідливі речовини, передають Патріоти України....

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...