
Солодка підсмажена груша з зернистою структурою і рум'яне м'ясо - чудове поєднання для салату. Такий яскравий і легкий салат з безліччю смаків приємно здивує гостей і рідних. Цю страву дуже просто приготувати. Для салату обирайте стиглі, але не дуже м'які груші солодких сортів, радять Патріоти України.
Приготування
Печінку промити і очистити від плівок. Розігріти сковороду з оливковою олією і обсмажувати печінку 5 хвилин. Потім додати до печінки соєвий соус і мед, смажити печінку ще 10 хвилин.
Грушу нарізати тонкими скибочками і обсмажити на оливковій олії на іншій сковороді. Смажити 5 хвилин, потім додати в грушу цукор і смажити ще 3 хвилини, постійно помішуючи.
Листя салату порвати руками, додати печінку і грушу, скропити лимонним соком і посолити. Додати нарізані половинками черрі.
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...