Вийде не гірше, ніж у дорогому ресторані: Салат з грушею і курячою печінкою

Солодка підсмажена груша з зернистою структурою і рум'яне м'ясо - чудове поєднання для салату. Такий яскравий і легкий салат з безліччю смаків приємно здивує гостей і рідних. Цю страву дуже просто приготувати. Для салату обирайте стиглі, але не дуже м'які груші солодких сортів, радять Патріоти України.

Салат з грушею і курячою печінкою

  • Куряча печінка - 300 г.
  • Листя салату - 150 г.
  • Груші - 2 шт.
  • Помідори черрі - 150 г.
  • Соєвий соус - 30 мл.
  • Мед - 30 мл.
  • Оливкова олія - 1 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сік 1/2 лимона.

Приготування

Печінку промити і очистити від плівок. Розігріти сковороду з оливковою олією і обсмажувати печінку 5 хвилин. Потім додати до печінки соєвий соус і мед, смажити печінку ще 10 хвилин.

Грушу нарізати тонкими скибочками і обсмажити на оливковій олії на іншій сковороді. Смажити 5 хвилин, потім додати в грушу цукор і смажити ще 3 хвилини, постійно помішуючи.

Листя салату порвати руками, додати печінку і грушу, скропити лимонним соком і посолити. Додати нарізані половинками черрі.

Краща, ніж магазинна! Як замаринувати скумбрію, щоб їсти через 30 хвилин

четвер, 2 травень 2024, 11:13

Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт - ваша знахідка. Пів години - і рибка готова, передають Патріоти України. Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щ...

Додайте лише один інгредієнт! Ось як звичайний розсольник приготувати ще смачнішим

четвер, 2 травень 2024, 10:12

Розсольник - один із найсмачніших супів. Сьогодні розповідаємо про деякі хитрощі у приготуванні смачного та наваристого розсольника, з невеликими нюансами, передають Патріоти України. Деякі не люблять розсольник, тому що в його складі перлова крупа. Я...