Солодка підсмажена груша з зернистою структурою і рум'яне м'ясо - чудове поєднання для салату. Такий яскравий і легкий салат з безліччю смаків приємно здивує гостей і рідних. Цю страву дуже просто приготувати. Для салату обирайте стиглі, але не дуже м'які груші солодких сортів, радять Патріоти України.
Приготування
Печінку промити і очистити від плівок. Розігріти сковороду з оливковою олією і обсмажувати печінку 5 хвилин. Потім додати до печінки соєвий соус і мед, смажити печінку ще 10 хвилин.
Грушу нарізати тонкими скибочками і обсмажити на оливковій олії на іншій сковороді. Смажити 5 хвилин, потім додати в грушу цукор і смажити ще 3 хвилини, постійно помішуючи.
Листя салату порвати руками, додати печінку і грушу, скропити лимонним соком і посолити. Додати нарізані половинками черрі.
Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт - ваша знахідка. Пів години - і рибка готова, передають Патріоти України. Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щ...
Розсольник - один із найсмачніших супів. Сьогодні розповідаємо про деякі хитрощі у приготуванні смачного та наваристого розсольника, з невеликими нюансами, передають Патріоти України. Деякі не люблять розсольник, тому що в його складі перлова крупа. Я...