Курка з овочами вже стала класикою, але якщо ви хочете доповнити цю страву особливим смаком – приготуйте її з ананасом та імбиром, радять Патріоти України.
Рецепт курки з імбиром та ананасом
Час: 1,5 години
Порцій: 4
Інгредієнти:
- 1 куряче філе;
- 200 грамів консервованого ананаса;
- 50 грамів арахісу;
- 2 зубчики часнику;
- 40 грамів свіжого імбиру;
- 1 свіжий перець чилі;
- 100 грамів стручкової квасолі;
- 300 грамів моркви;
- 100 грамів зеленої цибулі;
- 100 грамів свіжих або сушених грибів;
- по 1 червоному, зеленому та жовтому болгарському перцю;
- 3 помідори;
- 40 грамів сухого вина;
- ½ столової ложки кукурудзяного крохмалю;
- сіль, перець та цукор – на ваш смак;
- насіння кунжуту для оформлення.
Приготування:
- Курячу грудку наріжте невеличкими шматочками.
- Арахіс обсмажте на олії до золотавого кольору.
- Часник, імбир та чилі наріжте тонкою соломкою. Болгарський перець, моркву, цибулю, ананас – середніми кубиками.
- До сковороди вок налийте багато олії. Коли нагріється, обсмажте в ній куряче філе(2 хвилини). Додайте зелену квасолю та моркву й пасеруйте ще 2 хвилини.
- Додайте часник, імбир, перець чилі (пильнуйте, щоб не підгоріли), гриби, болгарський перець та цибулю й смажте ще 2 хвилини.
- Насамкінець додайте зелену цибулю, помідори, ананас.
- Присмачте сіллю, перцем та цукром. Посмажте все ще 1 хвилину й увілліть до сковороди білого вина.
- Додайте трохи кукурудзяного крохмалю й гарно все перемішайте.
- Подавайте курочку з овочами, притрусивши арахісом або мигдалем і кунжутом. За бажанням страву можна прикрасити зеленю та авокадо. Смачного!
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...