Вийде не гірше, ніж у модному ресторані: Чизбургер з курячими стегенцями від "пекельного" шефа

Один раз приготувавши його вдома, ви вже не зможете зупинитися, щоб не повторити ще раз.

Страва приготована вдома стане корисним перекусом для школярів або її можна взяти з собою на роботу. Тільки запакуйте чізбургер в харчовий контейнер, щоб сік не розтікся. Рецептом соковитого чизбургера з курячими стегенцями поділився з читачами популярний шеф-кухар та ресторатор, головний суддя кулінарного реаліті-шоу Алекс Якутов, передають Патріоти України.

Алекс Якутов не тільки вправно керує своїм рестораном "Публіцист", який увійшов до списку 100 найкращих ресторанів України, а й вміє готувати вишукані страви з простих інгредієнтів.

Рецепт чизбургера з курячими стегенцями

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:


Приготування:

  • Для приготування майонезу ретельно подрібніть кріп.
  • Змішайте жовток, гірчицю, олію, сіль, перець та кріп. Збийте міксером до загущування.
  • Курячі стегна пропустіть через м'ясорубку. Додайте сіль, чорний мелений перець, кріп.
  • Сформуйте котлету та обсмажте на сковорідці з обох сторін.
  • Змастіть одну частинку булки майонезом, а другу кетчупом. На майонез покладіть котлету. На неї – шматок сиру, щоб розплавився. Далі – листя салату та кружальце помідора. Накрийте другою половиною булочки.
  • Апетитний та соковитий чизбургер готовий. Смачного!
Джерело: 24 канал

На замітку тим, хто на дієті: Які продукти містять найбільше білка

неділя, 8 червень 2025, 13:05

Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...

А ви це знали? Навіщо додавати молоко при варінні рису

неділя, 8 червень 2025, 12:07

З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передаю...