Вийде не гірше, ніж у ресторані: Рецепт свинячих реберець по-азійськи із гострим соусом

Існує безліч рецептів приготування свинячих ребер, проте азіатський спосіб може сподобатися тим, хто обожнює гострі м'ясні страви. Кулінари розповіли, що для приготування цієї страви не знадобиться дуже багато інгредієнтів, а на готування піде мінімум часу та сил, зазначають Патріоти України.

Для приготування цієї ароматної азіатської страви візьміть 300 г свинячих ребер, 40 мл соєвого соусу, 20 мл сичуаньського соусу, 2 г анісу, маленький пучок зеленої цибулі, кілька гілочок кінзи, 3 г білого кунжуту і сіль за смаком.
Свинячі реберця ретельно промийте і очистіть їх від прожилок і зайвого жиру. Налийте в каструлю води, доведіть до кипіння, додайте в неї аніс та соєвий соус, а також ребра. Свинину потрібно варити щонайменше 2 години, в ідеалі 3 години. Потім розріжте м'ясо на порційні шматочки і кожен з них замаринуйте в соусі сичуань приблизно на 8 годин при кімнатній температурі.
За бажання маринад можна підсолити. Ці ребра можна приготувати двома способами - у першому випадку обсмажити на грилі до утворення золотистої скоринки, у другому випадку - запекти в духовці, розігрітій до 180 °, протягом 15 хвилин. Готові свинячі реберця оформіть пір'ям зеленої цибулі і полийте соусом. Також цю страву можна оформити кунжутом та кінзою.

Смакота! Як зробити справжній домашній лимонад за декілька хвилин

четвер, 12 червень 2025, 18:12

Натуральний освіжаючий лимонад можна приготувати вдома лише за кілька хвилин. При цьому лимонад буде дуже смачним, повністю натуральним, без штучних добавок, і значно кращим за магазинний лимонад, передають Патріоти України. Вода – 1 лЛимон – 2 шт.Цуко...

Все просто! Як приготувати квасолю без замочування

четвер, 12 червень 2025, 17:12

Квасоляний суп або салат з додаванням квасолі – дуже смачні та корисні страви. Квасоля є легкозасвоюваним білком і може стати відмінною альтернативою м’ясним продуктам. До того ж, у бобових містяться речовини, що пригнічують апетит та перешкоджають зас...