
Існує безліч рецептів приготування свинячих ребер, проте азіатський спосіб може сподобатися тим, хто обожнює гострі м'ясні страви. Кулінари розповіли, що для приготування цієї страви не знадобиться дуже багато інгредієнтів, а на готування піде мінімум часу та сил, зазначають Патріоти України.
Для приготування цієї ароматної азіатської страви візьміть 300 г свинячих ребер, 40 мл соєвого соусу, 20 мл сичуаньського соусу, 2 г анісу, маленький пучок зеленої цибулі, кілька гілочок кінзи, 3 г білого кунжуту і сіль за смаком.
Свинячі реберця ретельно промийте і очистіть їх від прожилок і зайвого жиру. Налийте в каструлю води, доведіть до кипіння, додайте в неї аніс та соєвий соус, а також ребра. Свинину потрібно варити щонайменше 2 години, в ідеалі 3 години. Потім розріжте м'ясо на порційні шматочки і кожен з них замаринуйте в соусі сичуань приблизно на 8 годин при кімнатній температурі.
За бажання маринад можна підсолити. Ці ребра можна приготувати двома способами - у першому випадку обсмажити на грилі до утворення золотистої скоринки, у другому випадку - запекти в духовці, розігрітій до 180 °, протягом 15 хвилин. Готові свинячі реберця оформіть пір'ям зеленої цибулі і полийте соусом. Також цю страву можна оформити кунжутом та кінзою.
Для того щоб смак кави завжди міг приємно здивувати, важливо не тільки купувати якісний напій і дотримуватися технологій приготування, але й знати деякі хитрощі. Завдяки цій каві завжди зможе порадувати своїм оригінальним смаком, передають Патріоти Укр...
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...