Вийде не гірше, ніж у ресторані: Рецепт свинячих реберець по-азійськи із гострим соусом

Існує безліч рецептів приготування свинячих ребер, проте азіатський спосіб може сподобатися тим, хто обожнює гострі м'ясні страви. Кулінари розповіли, що для приготування цієї страви не знадобиться дуже багато інгредієнтів, а на готування піде мінімум часу та сил, зазначають Патріоти України.

Для приготування цієї ароматної азіатської страви візьміть 300 г свинячих ребер, 40 мл соєвого соусу, 20 мл сичуаньського соусу, 2 г анісу, маленький пучок зеленої цибулі, кілька гілочок кінзи, 3 г білого кунжуту і сіль за смаком.
Свинячі реберця ретельно промийте і очистіть їх від прожилок і зайвого жиру. Налийте в каструлю води, доведіть до кипіння, додайте в неї аніс та соєвий соус, а також ребра. Свинину потрібно варити щонайменше 2 години, в ідеалі 3 години. Потім розріжте м'ясо на порційні шматочки і кожен з них замаринуйте в соусі сичуань приблизно на 8 годин при кімнатній температурі.
За бажання маринад можна підсолити. Ці ребра можна приготувати двома способами - у першому випадку обсмажити на грилі до утворення золотистої скоринки, у другому випадку - запекти в духовці, розігрітій до 180 °, протягом 15 хвилин. Готові свинячі реберця оформіть пір'ям зеленої цибулі і полийте соусом. Також цю страву можна оформити кунжутом та кінзою.

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...