Якщо ви хочете харчуватися корисно, смачно та бюджетно водночас, то ідеальнішого варіанту за рибу не знайдеш. Однією з таких є мінтай, який можна запекти під вершковим соусом з ароматними спеціями. Риба просто здивує вас своєю ніжністю, соковитістю та оригінальністю. Рецепт запеченого мінтая був опублікований у кулінарному блозі dukan_kulinar_blog в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Підготувати рибу. Для цього потрібно почистити її та за бажання видалити кістки. Порізати на шматки.
2. Цибулю порізати півкільцями. Викласти її на дно форми для запікання.
3. Рибу посолити та полити лимонним соком. Викласти на цибулю.
4. Приготувати соус. Для початку нагріти плавлений сир з вершками. Довести майже до кипіння, постійно помішуючи.
5. Додати вичавлений часник та всі спеції. Перемішати.
6. Отриманим соусом полити рибу.
7. Запікати при температурі 200 градусів 35 хвилин.
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...