Якщо ви хочете харчуватися корисно, смачно та бюджетно водночас, то ідеальнішого варіанту за рибу не знайдеш. Однією з таких є мінтай, який можна запекти під вершковим соусом з ароматними спеціями. Риба просто здивує вас своєю ніжністю, соковитістю та оригінальністю. Рецепт запеченого мінтая був опублікований у кулінарному блозі dukan_kulinar_blog в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Підготувати рибу. Для цього потрібно почистити її та за бажання видалити кістки. Порізати на шматки.
2. Цибулю порізати півкільцями. Викласти її на дно форми для запікання.
3. Рибу посолити та полити лимонним соком. Викласти на цибулю.
4. Приготувати соус. Для початку нагріти плавлений сир з вершками. Довести майже до кипіння, постійно помішуючи.
5. Додати вичавлений часник та всі спеції. Перемішати.
6. Отриманим соусом полити рибу.
7. Запікати при температурі 200 градусів 35 хвилин.
Молоко з дитинства вважають символом здоров’я. Воно містить кальцій, білок і вітаміни, які підтримують організм. Однак сучасні дослідження показують, що щоденне вживання цього продукту має як переваги, так і недоліки, передають Патріоти України. Молоко...
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...