Якщо ви хочете харчуватися корисно, смачно та бюджетно водночас, то ідеальнішого варіанту за рибу не знайдеш. Однією з таких є мінтай, який можна запекти під вершковим соусом з ароматними спеціями. Риба просто здивує вас своєю ніжністю, соковитістю та оригінальністю. Рецепт запеченого мінтая був опублікований у кулінарному блозі dukan_kulinar_blog в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Підготувати рибу. Для цього потрібно почистити її та за бажання видалити кістки. Порізати на шматки.
2. Цибулю порізати півкільцями. Викласти її на дно форми для запікання.
3. Рибу посолити та полити лимонним соком. Викласти на цибулю.
4. Приготувати соус. Для початку нагріти плавлений сир з вершками. Довести майже до кипіння, постійно помішуючи.
5. Додати вичавлений часник та всі спеції. Перемішати.
6. Отриманим соусом полити рибу.
7. Запікати при температурі 200 градусів 35 хвилин.
Грецькі горіхи давно відомі своєю користю для серцево-судинної системи. Однак нові дослідження підтвердили, що вони також здатні підтримувати здоров'я кишечника - і ці два аспекти можуть бути тісно пов'язані між собою, передають Патріоти України. Дослі...
Хоча зберігання яєць на кухонній столешниці є звичною практикою для багатьох, нові рекомендації експертів свідчать, що правильне зберігання може значно продовжити їхній термін придатності і запобігти розвитку шкідливих бактерій, передають Патріоти Укра...