Вийде смачнішим за магазинний: Рецепт оселедця пряного посолу в домашніх умовах

Домашній оселедець завжди смачніший за магазинний. Ми підготували для вас рецепт риби пряного посолу, яку ви з легкістю можете приготувати вдома, радять Патріоти України.

Ми навчимо вас, як готувати домашній оселедець, так, щоб від нього текла слинка. До речі, найкраще оселедець смакує на 3 – 4 день засолення.

Рецепт оселедця пряного посолу

  • Час: 48 годин
  • Порції: 4

Інгредієнти:

Приготування:

  • У сотейнику з'єднайте всі інгредієнти для розсолу (всі окрім оселедця) та влийте 1 літр води. Доведіть розсіл до кипіння та перемішуйте рідину до повного розчинення солі і цукру.
  • Зніміть з плити сотейник з розсолом та охолодіть його при кімнатній температурі.
  • Підготуйте оселедці до засолювання: випатрайте їх, відріжте голову, помийте та просушіть паперовими рушниками.
  • Перекладіть рибу у глибокий харчовий контейнер та залийте розсолом. Залишіть рибу на 48 годин у холодильнику. Не забувайте час від часу перевертати рибу.
  • Оселедець готовий. Смачного!

Пам'ятайте! Зберігати в розсолі рибу можна не довше тижня, в холодильнику. Без розсолу, в контейнері – 2 тижні.

Джерело: 24 канал

Все просто! Як приготувати напій, який зміцнить імунітет родини

субота, 18 січень 2025, 22:10

Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...