Домашній оселедець завжди смачніший за магазинний. Ми підготували для вас рецепт риби пряного посолу, яку ви з легкістю можете приготувати вдома, радять Патріоти України.
Ми навчимо вас, як готувати домашній оселедець, так, щоб від нього текла слинка. До речі, найкраще оселедець смакує на 3 – 4 день засолення.
Інгредієнти:
Приготування:
Пам'ятайте! Зберігати в розсолі рибу можна не довше тижня, в холодильнику. Без розсолу, в контейнері – 2 тижні.
Омлет – це одна з найпопулярніших страв, яку подають до сніданку. Вважається, що в класичному рецепті присутні лише трохи збиті яйця, які смажаться на вершковому маслі. Однак згодом господині почали додавати різні додаткові інгредієнти, щоб покращити с...
Під час обсмажування соковитий шматок м’яса може миттєво перетворитися на тверду та суху страву. У кожного кулінара є своя хитрість для запобігання цьому неприємному результату, передають Патріоти України. Одні гурмани стежать за часом приготування стр...