Вийде справжній кулінарний шедевр: Грузинський рецепт сациві з курки та волоських горіхів

Сациві – традиційна страва грузинської кухні з курки та пряного горіхового соусу. За бажанням ви можете також посипати страви перед подачею до столу зернятами гранату, радять Патріоти України.

Рецепт грузинської страви сациві

  • Час: 3 – 4 години
  • Порції: 8

Інгредієнти:

Приготування:

  • У великій каструлі відваріть курку. Додайте лаврові листки, чорний перець, моркву та цибулю.
  • Для приготування горіхової пасти подрібніть в блендері заздалегідь обсмажені на сухій сковорідці горішки, кінзу, часник.
  • Добре вимішайте руками горіховий фарш, щоб відокремити олію, що утворилася.
  • Процідіть його через сито.
  • Невеликими порціями вливайте до горіхової пасти курячий бульйон. Продовжуйте перебивати масу.
  • Все заправити спеціями і сіллю на ваш смак.
  • Вийміть курку з бульйону та натріть паприкою, уцхо-сунелі і сіллю. Відправте в духовку запікатися до рум'яної скоринки.
  • Подавайте готову курку рясно поливши горіховим соусом. Смачного!
Джерело: 24 канал

Дуже смачно! "Швидкі" пиріжки з цибулею і яйцем на кефірі - покроковий рецепт ситного перекусу

понеділок, 25 жовтень 2021, 10:56

Пиріжки з продуктів, які завжди є під рукою, наприклад, з капустою і з дріжджового тіста, приготувати не складно, та й робляться вони досить швидко, передають Патріоти України. Як і пиріжки на кефірі з зеленою цибулею і яйцем, рецепт яких пропонує сайт...

Такого ви ще не куштували! Як приготувати солоний кекс із сиром та солодким перцем (рецепт)

понеділок, 25 жовтень 2021, 10:15

У студії "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс приготувала дуже незвичний солоний овочевий кекс, і разом з Єгором Гордєєвим вони назвали його «Неперевершений Руся» на честь Руслана Сенічкіна, передають Патріоти України. Як приготувати солоний кекс із сиром т...