Часто буває, що вчорашні макарони опиняються в смітнику через те, що вони перетворюються на одну суцільну грудку і стають несмачними. Це виходить дуже неекономно. Тому такому продукту варто дати нове життя, потрібно просто обрати правильний соус. Ідея приготування вчорашніх макаронів опублікована на сторінці recepty.365 в Instagram, передають Патріоти України.
Спосіб приготування:
1. Шматочок вершкового масла розігріти на сковорідці.
2. Коли воно розтане – додати томатний соус.
4. Покласти цілий плавлений сирок.
5. Після того, як він повністю розплавиться і маса стане густою, – закинути вчорашні макарони.
6. Все добре перемішати.
7. Додати улюблені спеції та зелень.
Також із таких макаронів можна приготувати смачну запіканку. Ідея опублікована на сторінці oliadudaa в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1.Куряче м‘ясо нарізати невеликими шматочками, обсмажити на олії.
2. Шампіньйони нарізати тонкими пластинками, підсмажити.
4. Нарізати помідори.
5. До вершків додати сіль, перець, улюблені приправи.
6. У форму для запікання викласти макарони, куряче м‘ясо, шампіньйони і помідори.
7. Залити вершками і зверху посипати натертим сиром.
8. Відправити в духовку за температури 180 градусів на 20-30 хвилин.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...