Вийдуть навіть смачнішими, ніж свіжі: Як повернути до життя вчорашні макарони

Часто буває, що вчорашні макарони опиняються в смітнику через те, що вони перетворюються на одну суцільну грудку і стають несмачними. Це виходить дуже неекономно. Тому такому продукту варто дати нове життя, потрібно просто обрати правильний соус. Ідея приготування вчорашніх макаронів опублікована на сторінці recepty.365 в Instagram, передають Патріоти України.

Спосіб приготування:

1. Шматочок вершкового масла розігріти на сковорідці.

2. Коли воно розтане – додати томатний соус.

3. Проварити декілька секунд.

4. Покласти цілий плавлений сирок.

5. Після того, як він повністю розплавиться і маса стане густою, – закинути вчорашні макарони.

6. Все добре перемішати.

7. Додати улюблені спеції та зелень.

Також із таких макаронів можна приготувати смачну запіканку. Ідея опублікована на сторінці oliadudaa в Instagram.

Інгредієнти:

  • макарони – 200 г
  • куряче м‘ясо – 350-400 г
  • шампіньйони – 300 г
  • помідори – 2-3 шт.
  • сир – 100 г
  • вершки – 200-250 мл
  • олія – 2 ст.л.
  • сіль, перець, приправи – за смаком

Спосіб приготування:

1.Куряче м‘ясо нарізати невеликими шматочками, обсмажити на олії.

2. Шампіньйони нарізати тонкими пластинками, підсмажити.

4. Нарізати помідори.

5. До вершків додати сіль, перець, улюблені приправи.

6. У форму для запікання викласти макарони, куряче м‘ясо, шампіньйони і помідори.

7. Залити вершками і зверху посипати натертим сиром.

8. Відправити в духовку за температури 180 градусів на 20-30 хвилин.

Прості правила: Як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

субота, 7 червень 2025, 12:12

Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...

Буде як у ресторані: Як посмажити рибу з хрусткою скоринкою з борошном та в клярі на сковороді

субота, 7 червень 2025, 11:12

Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...