Часто буває, що вчорашні макарони опиняються в смітнику через те, що вони перетворюються на одну суцільну грудку і стають несмачними. Це виходить дуже неекономно. Тому такому продукту варто дати нове життя, потрібно просто обрати правильний соус. Ідея приготування вчорашніх макаронів опублікована на сторінці recepty.365 в Instagram, передають Патріоти України.
Спосіб приготування:
1. Шматочок вершкового масла розігріти на сковорідці.
2. Коли воно розтане – додати томатний соус.
4. Покласти цілий плавлений сирок.
5. Після того, як він повністю розплавиться і маса стане густою, – закинути вчорашні макарони.
6. Все добре перемішати.
7. Додати улюблені спеції та зелень.
Також із таких макаронів можна приготувати смачну запіканку. Ідея опублікована на сторінці oliadudaa в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1.Куряче м‘ясо нарізати невеликими шматочками, обсмажити на олії.
2. Шампіньйони нарізати тонкими пластинками, підсмажити.
4. Нарізати помідори.
5. До вершків додати сіль, перець, улюблені приправи.
6. У форму для запікання викласти макарони, куряче м‘ясо, шампіньйони і помідори.
7. Залити вершками і зверху посипати натертим сиром.
8. Відправити в духовку за температури 180 градусів на 20-30 хвилин.
Мигдаль, хоча і часто називають горіхом, насправді є насінням багаторічного дерева, родом із Центральної та Малої Азії. Сьогодні ці насіння вирощують по всьому світу, а США є найбільшим виробником. В Європі мигдаль росте в Іспанії, Італії, Хорватії та ...
У фруктах, зокрема в яблуках, клітковина, вітаміни, мінерали та антиоксиданти, як стверджують фахівці, здебільшого накопичуються на поверхні плоду. Цим пояснюється, що яблуко, з'їдене цілим, краще для травлення, ніж очищене, передають Патріоти України....