
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Всі інгредієнти змішати міксером.
2. Залишити тісто на деякий час. Це потрібно зробити саме для того, щоб маса набухла. Тоді на 1 млинець не потрібно буде багато рідини, і він вийде тонким.
3. Смажити, змащуючи сковорідку олією раз на три млинці.
4. Варто дотримуватись особливої технології: каплю олії розтерти серветкою і цією ж серветкою ще раз змастити.

Багато людей стикаються з раптовим бажанням з’їсти щось солодке, і часто це відбувається саме тоді, коли потрібно зосередитися або зняти напругу. Такий потяг має цілком природні причини, адже солодкі продукти активують центри задоволення в мозку, перед...
Куряче філе часто вважають універсальним продуктом, але багато хто стикається з однією проблемою – після приготування м’ясо виходить сухим і жорстким, передають Патріоти України. Це трапляється навіть тоді, коли дотримуватись часу приготування. Є прос...