
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Всі інгредієнти змішати міксером.
2. Залишити тісто на деякий час. Це потрібно зробити саме для того, щоб маса набухла. Тоді на 1 млинець не потрібно буде багато рідини, і він вийде тонким.
3. Смажити, змащуючи сковорідку олією раз на три млинці.
4. Варто дотримуватись особливої технології: каплю олії розтерти серветкою і цією ж серветкою ще раз змастити.

Стан серцево-судинної системи безпосередньо залежить від щоденних харчових звичок. Навіть знайомі та, на перший погляд, "білкові" продукти можуть непомітно шкодити здоров’ю судин, підвищувати рівень холестерину та ускладнювати контроль ваги, передають ...
Бульйон - класичний суп, який зігріває, бадьорить і підтримує відновлення після хвороби. Правильно приготований на кістках із овочами, цибулею та часником, він багатий на поживні речовини. Але використання неякісного м’яса може перетворити його на поте...