Вийдуть не гірше, ніж дорогі магазинні: Рецепт ніжних домашніх цукерок з ароматом кави

Сьогодні ми пропонуємо вам відмінний і водночас абсолютно простий рецепт розкішного солодкого десерту — домашніх цукерок з ароматом кави. Для їх приготування потрібно зовсім трохи інгредієнтів і часу, зазначають Патріоти України.

Вам знадобиться:

  • 400 гр пісочного печива
  • 10 столових ложок розчинної кави
  • вершкове масло — 200 гр
  • цукор — за смаком
  • ромова есенція — за смаком

Для прикраси:

  • розтоплений шоколад
  • подрібнені горіхи
  • кокосова стружка

Також можна використовувати сухофрукти, барвисті прикраси, мигдальну стружку.

Приготування

Розтопити масло на водяній бані. Печиво подрібнити за допомогою комбайна або звичайної качалки. Заварити каву склянкою окропу, додати до неї цукор (2-3 чайні ложки).

З’єднати всі інгредієнти, заправити їх ромовою (або ванільною) есенцією і ретельно перемішати масу. Цукеркове тісто має бути м’яким і блискучим.

Покласти тісто на 20 хвилин у холодильник. Потім розгойдати його на ковбаски, нарізати на шматочки і сформувати кульки мокрими долоньками. Кожну цукерку можна вмочити у подрібнені горіхи, кокосову стружку або розтоплений шоколад. Готові цукерки викласти на пекарській папір до висихання.

Крім кави, до печива можна додати коньяк, какао або кілька столових ложок маскарпоне. Таким чином, ви завжди зможете отримати новий смак і нові кулінарні враження. Смачного!

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...