Сьогодні ми пропонуємо вам відмінний і водночас абсолютно простий рецепт розкішного солодкого десерту — домашніх цукерок з ароматом кави. Для їх приготування потрібно зовсім трохи інгредієнтів і часу, зазначають Патріоти України.
Також можна використовувати сухофрукти, барвисті прикраси, мигдальну стружку.
Розтопити масло на водяній бані. Печиво подрібнити за допомогою комбайна або звичайної качалки. Заварити каву склянкою окропу, додати до неї цукор (2-3 чайні ложки).
З’єднати всі інгредієнти, заправити їх ромовою (або ванільною) есенцією і ретельно перемішати масу. Цукеркове тісто має бути м’яким і блискучим.
Покласти тісто на 20 хвилин у холодильник. Потім розгойдати його на ковбаски, нарізати на шматочки і сформувати кульки мокрими долоньками. Кожну цукерку можна вмочити у подрібнені горіхи, кокосову стружку або розтоплений шоколад. Готові цукерки викласти на пекарській папір до висихання.
Крім кави, до печива можна додати коньяк, какао або кілька столових ложок маскарпоне. Таким чином, ви завжди зможете отримати новий смак і нові кулінарні враження. Смачного!
Їсти яблука щодня — це загалом корисна звичка. Існує навіть англійське прислів’я: “An apple a day keeps the doctor away” — «Одне яблуко на день — і лікар не потрібен». Ось що відбувається з організмом, якщо регулярно споживати яблука, передають Патріот...
Наявність рису, м’яса, спецій і бажання ще не означає, що є всі шанси приготувати смачний плов. Часто під виглядом плову кулінари підносять рисову кашу з овочами і спеціями, але кожен, хто хоч раз пробував справжню страву узбецької кухні, може виділити...