Вийдуть просто повітряними: Покроковий рецепт ніжних сирників із родзинками

Сирники, приготовані на основі манної крупи, завжди виходять дуже ніжними і пишними. Кулінари поділилися простим рецептом сирників, приготування яких відніме мінімум часу. Патріоти України пропонують і вам спробувати цей рецепт.

Для приготування ледачих сирників візьміть одне яйце, 300 г натурального сиру, 6 великих ложок манної крупи, велику ложку цукру, 50 г родзинок, ванільний цукор - 1 пакетик, дрібку солі, три великих ложки рослинної олії.
Спочатку ретельно перетріть сир через сито, потім додайте дві великі ложки манної крупи і ретельно перемішайте масу, а потім залиште її на 20 хвилин, щоб манка добре набухла. Поки маса підходить, добре промийте родзинки, якщо вони дуже жорсткі, замочіть хвилин на десять, після чого злийте воду і ретельно висушіть. Для цього можна використовувати паперові рушники.
У підготовлену сирну масу викладіть родзинки, також приправте її цукром, ваніліном і сіллю, акуратно доведіть до однорідної консистенції. З готової сирної маси скачайте сирні кульки, потім злегка притисніть їх і ретельно обваляйте в залишках манної крупи. Такі пишні і ніжні сирники обсмажуються в розжареному рослинному маслі з 2 боків, приблизно по 3 хвилини, причому на середньому вогні. Сирники з родзинками прекрасно поєднуються з медом, свіжими ягодами і сметаною.

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...