Вийдуть просто повітряними: Покроковий рецепт ніжних сирників із родзинками

Сирники, приготовані на основі манної крупи, завжди виходять дуже ніжними і пишними. Кулінари поділилися простим рецептом сирників, приготування яких відніме мінімум часу. Патріоти України пропонують і вам спробувати цей рецепт.

Для приготування ледачих сирників візьміть одне яйце, 300 г натурального сиру, 6 великих ложок манної крупи, велику ложку цукру, 50 г родзинок, ванільний цукор - 1 пакетик, дрібку солі, три великих ложки рослинної олії.
Спочатку ретельно перетріть сир через сито, потім додайте дві великі ложки манної крупи і ретельно перемішайте масу, а потім залиште її на 20 хвилин, щоб манка добре набухла. Поки маса підходить, добре промийте родзинки, якщо вони дуже жорсткі, замочіть хвилин на десять, після чого злийте воду і ретельно висушіть. Для цього можна використовувати паперові рушники.
У підготовлену сирну масу викладіть родзинки, також приправте її цукром, ваніліном і сіллю, акуратно доведіть до однорідної консистенції. З готової сирної маси скачайте сирні кульки, потім злегка притисніть їх і ретельно обваляйте в залишках манної крупи. Такі пишні і ніжні сирники обсмажуються в розжареному рослинному маслі з 2 боків, приблизно по 3 хвилини, причому на середньому вогні. Сирники з родзинками прекрасно поєднуються з медом, свіжими ягодами і сметаною.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...