Зазвичай метою є створення помірно кислої страви. Але не переборщити зі смаком не так вже й просто. Нерідко квашена капуста можна перекваситись і набути надмірної «кислинки». Це може статися з різних причин. Наприклад, неправильна температура зберігання або інші фактори, передають Патріоти України.
Відразу варто наголосити, що квашена капуста з надлишком кислоти цілком придатна до вживання. І все ж у багатьох гурманів з’являється бажання зробити смак страви трохи ближчою до нейтральної. Досягти такого результату можна кількома способами.
Смак квашеної капусти можна зробити менш кислим, якщо просто її промити. Капусту помістіть в друшляк і під проточною водою ретельно промийте, даючи надлишковій воді стекти.
Якщо ви не бажаєте використовувати водопровідну воду, то застосовуйте бутильовану або відфільтровану. В глибокій ємності залиште капусту приблизно на чверть години. Потім злийте воду і заправте капусту сіллю та рослинною олією за смаком. Додайте дрібно нарізану цибулю. Можна ще зовсім трішки додати цукру або меду. І “вуаля” смачна капуста готова!
Картопляні чіпси давно стали популярною закускою, без якої не обходиться жоден кіносеанс або вечірка. Проте, регулярне вживання цього хрусткого задоволення може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям. І мова не лише про зайві кілограми, передают...
Хоч ми й охоче експериментуємо з новими рецептами, звичайна варена картопля досі залишається основою домашніх страв. Вона смачна, ситна й універсальна. Проте її приготування часто здається нудним і довгим. Добре, що є прості трюки, які не лише прискоря...