Вихід є! Як врятувати квашену капусту, якщо вона виявилася занадто кислою

Зазвичай метою є створення помірно кислої страви. Але не переборщити зі смаком не так вже й просто. Нерідко квашена капуста можна перекваситись і набути надмірної «кислинки». Це може статися з різних причин. Наприклад, неправильна температура зберігання або інші фактори, передають Патріоти України.

Відразу варто наголосити, що квашена капуста з надлишком кислоти цілком придатна до вживання. І все ж у багатьох гурманів з’являється бажання зробити смак страви трохи ближчою до нейтральної. Досягти такого результату можна кількома способами.

Промити водою

Смак квашеної капусти можна зробити менш кислим, якщо просто її промити. Капусту помістіть в друшляк і під проточною водою ретельно промийте, даючи надлишковій воді стекти.

Замочити у воді

Якщо ви не бажаєте використовувати водопровідну воду, то застосовуйте бутильовану або відфільтровану. В глибокій ємності залиште капусту приблизно на чверть години. Потім злийте воду і заправте капусту сіллю та рослинною олією за смаком. Додайте дрібно нарізану цибулю. Можна ще зовсім трішки додати цукру або меду. І “вуаля” смачна капуста готова!

Джерело: ПростоВей

Не їжте це на ніч! Продукти, які викликають набряки та сповільнюють метаболізм

неділя, 10 серпень 2025, 12:08

Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...

ТОП-13 найпоширеніших міфів про кофеїн: Що насправді кажуть наукові дослідження

неділя, 10 серпень 2025, 11:30

Кофеїн - найпопулярніший стимулятор у світі, і про нього існує безліч міфів. У останні роки в індустрії здорового способу життя набирає популярність відкладене вживання кофеїну - звичка, яку пропагує нейробіолог доктор філософії Ендрю Хуберман, щоб уни...