Смачний рецепт закрутки, помідори на смак, як свіжі. Відмінний вихід, добре зберігаються і готуються легко, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти
для розсолу на 1 літр води
Приготування
1. Цибулю нарізаємо пір'ями, перекладаємо її в друшляк і заливаємо окропом, таким чином ми приберемо у цибулі її гіркоту. Добре помити помідори, нарізати на часточки та прибрати плодоніжки.
2. Розподіляємо цибулю на дно підготовлених стерилізованих банок, не всю, а лише половину. Набиваємо баночки помідорами, намагаємося робити це якомога щільніше. В заповнені баночки додаємо шапку цибулі зверху.
3. Приготуємо розсіл. У киплячу воду додаємо сіль, на літр води — півтори ложки цукру і одну столову ложку солі з невеликою гіркою і ще 50 мілілітрів оцту. Перемішуємо, даємо закипіти та розчиниться цукру. Заливаємо розсіл по баночках під самий верх.
4. Для стерилізації, банки злегка відкриваємо і відправляємо в каструлю на дно поклавши рушник, заливаємо гарячою водою по плечики. Пів літрові баночки після закипання стерилізуємо 5 хвилин.
Зберігати в погребі, але вони відмінно будуть стояти і в стінній шафі, головне це темне прохолодне місце. Подробиці дивіться в короткому відео.
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...