Смачний рецепт закрутки, помідори на смак, як свіжі. Відмінний вихід, добре зберігаються і готуються легко, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти
для розсолу на 1 літр води
Приготування
1. Цибулю нарізаємо пір'ями, перекладаємо її в друшляк і заливаємо окропом, таким чином ми приберемо у цибулі її гіркоту. Добре помити помідори, нарізати на часточки та прибрати плодоніжки.
2. Розподіляємо цибулю на дно підготовлених стерилізованих банок, не всю, а лише половину. Набиваємо баночки помідорами, намагаємося робити це якомога щільніше. В заповнені баночки додаємо шапку цибулі зверху.
3. Приготуємо розсіл. У киплячу воду додаємо сіль, на літр води — півтори ложки цукру і одну столову ложку солі з невеликою гіркою і ще 50 мілілітрів оцту. Перемішуємо, даємо закипіти та розчиниться цукру. Заливаємо розсіл по баночках під самий верх.
4. Для стерилізації, банки злегка відкриваємо і відправляємо в каструлю на дно поклавши рушник, заливаємо гарячою водою по плечики. Пів літрові баночки після закипання стерилізуємо 5 хвилин.
Зберігати в погребі, але вони відмінно будуть стояти і в стінній шафі, головне це темне прохолодне місце. Подробиці дивіться в короткому відео.
Яйця - завжди чудовий вибір для швидкого та смачного обіду. Омлет ідеально підходить для додавання різних інгредієнтів: перцю, грибів, сиру та інших улюблених начинок. Але навіть з невеликої кількості продуктів іноді складно приготувати пухкий омлет, п...
Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...