Виходить дуже ароматним! Елементарний яблучний пиріг без тіста "Три склянки": Як правильно приготувати ароматну випічку

Яблучний пиріг - найкраще зимове частування до чаю та какао. Готувати такі пироги можна без тіста, замінивши його на лаваш, передають Патріоти України.

Кулінарка Поліна поділилася в Instagram рецептом смачного яблучного пирога "Три склянки", який готується практично без замішування тіста.

Інгредієнти:

  • манка – 1 склянка
  • цукор – 1 склянка
  • борошно – 1 склянка
  • розпушувач – 2 ч. л.
  • ванілін/ванільний цукор – за смаком
  • вершкове масло – 80-100 г
  • яблука – 6-7 шт.
  • кориця

Спосіб приготування:

1. Змішайте сухі інгредієнти, добре перемішайте й розділіть на 4 частини.

2. Яблука натріть на тертці і розділіть на 4 частини.

3. Дно форми застеліть пергаментом і змастіть вершковим маслом.

4. Першим шаром викладіть одну частину сухих інгредієнтів, далі викладіть одну частину яблук і посипте корицею. Далі знову шар сухих інгредієнтів та знову яблука з корицею.

5. Випікайте 45-50 хвилин при 180 С.

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...