Виходить дуже ароматним! Елементарний яблучний пиріг без тіста "Три склянки": Як правильно приготувати ароматну випічку

Яблучний пиріг - найкраще зимове частування до чаю та какао. Готувати такі пироги можна без тіста, замінивши його на лаваш, передають Патріоти України.

Кулінарка Поліна поділилася в Instagram рецептом смачного яблучного пирога "Три склянки", який готується практично без замішування тіста.

Інгредієнти:

  • манка – 1 склянка
  • цукор – 1 склянка
  • борошно – 1 склянка
  • розпушувач – 2 ч. л.
  • ванілін/ванільний цукор – за смаком
  • вершкове масло – 80-100 г
  • яблука – 6-7 шт.
  • кориця

Спосіб приготування:

1. Змішайте сухі інгредієнти, добре перемішайте й розділіть на 4 частини.

2. Яблука натріть на тертці і розділіть на 4 частини.

3. Дно форми застеліть пергаментом і змастіть вершковим маслом.

4. Першим шаром викладіть одну частину сухих інгредієнтів, далі викладіть одну частину яблук і посипте корицею. Далі знову шар сухих інгредієнтів та знову яблука з корицею.

5. Випікайте 45-50 хвилин при 180 С.

Є секрет! Що додати у воду при варінні буряків, щоб вони не втрачали колір

четвер, 5 червень 2025, 13:07

Будь-яка господиня стикається з необхідністю відварити буряки при приготуванні популярних салатів. Основні вимоги полягають у тому, щоб коренеплід зберіг свій смак та приємний відтінок. Також завжди хочеться, щоб буряк легко чистився. Для того щоб зді...

Що буде, якщо їсти яблука щодня

четвер, 5 червень 2025, 12:35

Їсти яблука щодня — це загалом корисна звичка. Існує навіть англійське прислів’я: “An apple a day keeps the doctor away” — «Одне яблуко на день — і лікар не потрібен». Ось що відбувається з організмом, якщо регулярно споживати яблука, передають Патріот...