Виходить дуже соковитою! Печінка з яблуками - смачно і просто

Печінка з яблуками - проста і дуже смачна страва. Таку печінку можна сміливо подавати з будь-яким гарніром. Яблучка надають їй більш ніжний смак і приємний аромат, зазначають Патріоти України.

Саме вони роблять смак печінки незабутнім. І якщо навіть ви раніше не любили цей прекрасний субпродукт, то спробувавши його за цим рецептом ви полюбите печінку назавжди.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм печінки
  • 2 цибулини
  • 1 велике яблуко
  • 1 солодкий перець
  • 30 мілілітрів рослинної олії
  • сіль, перець за смаком
  • 100 грам вершкового масла
  • 100 грам пшеничного борошна
  • 100 мілілітрів води
  • 10 грам приправи для м’яса

Покроковий процес приготування печінки

Цибулю чистимо і нарізаємо тонкою соломкою. Кладемо на сковороду і обсмажуємо до золотистого кольору.

Печінку очищаємо і промиваємо, а потім розрізаємо на 2-3 частини. Додаємо до неї сіль і перець, перемішуємо.

Яблуко очищаємо і нарізаємо великими кубиками. Точно також нарізаємо солодкий перець.

Перець додаємо до цибулі і обсмажуємо все разом кілька хвилин.

Печінку обвалюємо в борошні і кладемо на розпечену сковороду. Обсмажуємо на сильному вогні до рум’яної скоринки.

В тушковані овочі додаємо яблука, спеції і вершкове масло, все перемішуємо і тушкуємо 1 хвилину.

Через відведений час в сковороду перекладаємо підготовлену печінку, вливаємо воду, накриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні 10-15 хвилин. Через відведений час страва буде готова, можна подавати до столу.

У РФ поменшало іранських дронів: потрібно заблокувати постачання агресору компонентів для БПЛА

неділя, 27 листопад 2022, 13:04

За інформацією речника МЗС Олега Ніколенко, Україна поінформувала Іран про те, що наслідки співучасті у російській агресії будуть неспівмірними з потенційними вигодами від співпраці з Росією. Робота українських Протиповітряних Сил і дипломатичні зусилл...

Що додати у тушковану капусту, щоб по-новому розкрити смак? Треба лише один інгредієнт

неділя, 27 листопад 2022, 8:43

Такий постий та бюджетний овоч, як капуста, може стати основою для приготування різних страв починаючи від борщу, легких супів, салатів, млинців, котлет, пирогів, голубців та закінчуючи квашеною капустою, передають Патріоти України. Фудблогерка Катерин...