Рибка в клярі досить ситне блюдо. Вона виходить дуже соковитою, а кляр - хрустким. Це робить її неймовірно смачною і апетитною. Рибу можна подавати в якості закуски або приготувати для домашніх посиденьок, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти
Для кляра
Рибку промиваємо, нарізаємо невеликими скибочками і обсушуємо паперовим рушником. Потім присипаємо сіллю і перцем. Зверху злегка скроплюємо лимонним соком.
Яйця розділяємо на білки і жовтки. У білки додаємо дрібку солі і збиваємо до пишної піни.
До жовтка додаємо сіль, перець і сметану, перемішуємо міксером, потім всипаємо крохмаль і борошно, знову перемішуємо. Потім по ложці вливаємо льодяну воду до тих пір, поки суміш не стане схожою на тісто для оладок.
У сковороду вливаємо олію і нагріваємо. У тісто додаємо білки і акуратно вмішуємо.
Беремо шматочок рибки, занурюємо в кляр, а потім перекладаємо на розпечену сковороду.
Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору. А потім перекладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків жиру. Якщо у вас залишиться кляр, то з ним можна обсмажити будь-які овочі. Вони можуть піти як гарнір.
Красива біла паска у формі трикутника – мрія кожної господині на свято. Пропонуємо вам спробувати приготувати гарне та смачне частування до великоднього столу, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити паску у формі трикутника з написом "ХВ", ...
Котлети - неймовірно популярна страва. Їх можна подавати до гарніру, а можна посмажити у тісті, передають Патріоти України. Страва здається простою у приготуванні, проте іноді навіть у досвідченої господині замість м’яких і соковитих котлет виходять не...