Виходить дуже соковитою! Смачна риба у клярі - виходить кращою, ніж у ресторані

Рибка в клярі досить ситне блюдо. Вона виходить дуже соковитою, а кляр - хрустким. Це робить її неймовірно смачною і апетитною. Рибу можна подавати в якості закуски або приготувати для домашніх посиденьок, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти

  • філе рибки – 700 гр
  • сіль перець
  • лимонний сік

Для кляра

  • курячі яйця – 2 шт
  • сіль перець
  • сметана (майонез) – 2 ст.л
  • крохмаль – 1 ст.л
  • борошно – 3 ст.л
  • льодяна вода

Покроковий процес приготування риби

Рибку промиваємо, нарізаємо невеликими скибочками і обсушуємо паперовим рушником. Потім присипаємо сіллю і перцем. Зверху злегка скроплюємо лимонним соком.

Яйця розділяємо на білки і жовтки. У білки додаємо дрібку солі і збиваємо до пишної піни.

До жовтка додаємо сіль, перець і сметану, перемішуємо міксером, потім всипаємо крохмаль і борошно, знову перемішуємо. Потім по ложці вливаємо льодяну воду до тих пір, поки суміш не стане схожою на тісто для оладок.

У сковороду вливаємо олію і нагріваємо. У тісто додаємо білки і акуратно вмішуємо.

Беремо шматочок рибки, занурюємо в кляр, а потім перекладаємо на розпечену сковороду.

Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору. А потім перекладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків жиру. Якщо у вас залишиться кляр, то з ним можна обсмажити будь-які овочі. Вони можуть піти як гарнір.

Сирна паска "трикутник" без випічки, яка зачарує своїм смаком: Як приготувати ідеальне частування на свято

четвер, 30 березень 2023, 8:05

Красива біла паска у формі трикутника – мрія кожної господині на свято. Пропонуємо вам спробувати приготувати гарне та смачне частування до великоднього столу, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити паску у формі трикутника з написом "ХВ", ...

Якщо зробите так - котлети будуть несмачними: Головні помилки, яких припускаються господині

середа, 29 березень 2023, 6:13

Котлети - неймовірно популярна страва. Їх можна подавати до гарніру, а можна посмажити у тісті, передають Патріоти України. Страва здається простою у приготуванні, проте іноді навіть у досвідченої господині замість м’яких і соковитих котлет виходять не...