Виходить дуже соковитою! Смачна риба у клярі - виходить кращою, ніж у ресторані

Рибка в клярі досить ситне блюдо. Вона виходить дуже соковитою, а кляр - хрустким. Це робить її неймовірно смачною і апетитною. Рибу можна подавати в якості закуски або приготувати для домашніх посиденьок, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти

  • філе рибки – 700 гр
  • сіль перець
  • лимонний сік

Для кляра

  • курячі яйця – 2 шт
  • сіль перець
  • сметана (майонез) – 2 ст.л
  • крохмаль – 1 ст.л
  • борошно – 3 ст.л
  • льодяна вода

Покроковий процес приготування риби

Рибку промиваємо, нарізаємо невеликими скибочками і обсушуємо паперовим рушником. Потім присипаємо сіллю і перцем. Зверху злегка скроплюємо лимонним соком.

Яйця розділяємо на білки і жовтки. У білки додаємо дрібку солі і збиваємо до пишної піни.

До жовтка додаємо сіль, перець і сметану, перемішуємо міксером, потім всипаємо крохмаль і борошно, знову перемішуємо. Потім по ложці вливаємо льодяну воду до тих пір, поки суміш не стане схожою на тісто для оладок.

У сковороду вливаємо олію і нагріваємо. У тісто додаємо білки і акуратно вмішуємо.

Беремо шматочок рибки, занурюємо в кляр, а потім перекладаємо на розпечену сковороду.

Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору. А потім перекладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків жиру. Якщо у вас залишиться кляр, то з ним можна обсмажити будь-які овочі. Вони можуть піти як гарнір.

Ви могли цього не знати! Ось як впливає вживання родзинок на організм

п’ятниця, 22 листопад 2024, 7:50

Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...

Є секрет! Як зберігати вершкове масло, щоб залишалося свіжим довго

п’ятниця, 22 листопад 2024, 5:40

Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...