
Рибка в клярі досить ситне блюдо. Вона виходить дуже соковитою, а кляр - хрустким. Це робить її неймовірно смачною і апетитною. Рибу можна подавати в якості закуски або приготувати для домашніх посиденьок, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти
Для кляра
Рибку промиваємо, нарізаємо невеликими скибочками і обсушуємо паперовим рушником. Потім присипаємо сіллю і перцем. Зверху злегка скроплюємо лимонним соком.
Яйця розділяємо на білки і жовтки. У білки додаємо дрібку солі і збиваємо до пишної піни.
До жовтка додаємо сіль, перець і сметану, перемішуємо міксером, потім всипаємо крохмаль і борошно, знову перемішуємо. Потім по ложці вливаємо льодяну воду до тих пір, поки суміш не стане схожою на тісто для оладок.
У сковороду вливаємо олію і нагріваємо. У тісто додаємо білки і акуратно вмішуємо.
Беремо шматочок рибки, занурюємо в кляр, а потім перекладаємо на розпечену сковороду.
Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору. А потім перекладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків жиру. Якщо у вас залишиться кляр, то з ним можна обсмажити будь-які овочі. Вони можуть піти як гарнір.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...