
Якщо все зробити правильно, таке м’ясо виходить дуже соковитим, м’яким, не висихає при запіканні, як часто буває з курячим філе. Можна готувати на святковий стіл, передають Патріоти України.
М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо шматками і відбиваємо. Сир і часник натираємо на середній тертці, змішуємо з нарізаною зеленню і перцем. Порада: якщо сир досить солоний, досолювати немає необхідності.
Помідори ріжемо кружечками. Форму змащуємо олією і присипаємо панірувальними сухарями – на всякий випадок, щоб відбивні не пригоріли. Викладаємо м’ясо, зверху змащуємо майонезом, кладемо помідорні кружечки і присипаємо сиром.

Запікаємо при 180 градусах близько 15 – 20 хвилин, дивіться по своїй духовці.

М’ясо виходить дуже смачним і ароматним, відмінна святкова страва. Для більш вишуканого смаку, можна ще додати обсмажені печериці під помідорні кружечки, а майонез замінити сметаною – смак виходить, як у жульєну.
Заварюючи пакетик чаю, багато хто намотує нитку на ложку, щоб віджати його. Роблять це часто чисто автоматично, навіть не замислюючись - хтось не хоче, щоб добро пропадало, хтось - щоб підтікав пакет зі сміттям. Але так робити не варто, пише ukr.media,...
Кухонна витяжка - незамінна річ у кожному домі, але з часом вона накопичує жир і пил. На щастя, очистити її можна без зайвого зусилля - достатньо кількох крапель простого засобу, передають Патріоти України. Фахівці радять регулярно протирати витяжку во...