Виходить дуже соковитим! Рецепт м’яса по-французьки в духовці з курячого філе

Якщо все зробити правильно, таке м’ясо виходить дуже соковитим, м’яким, не висихає при запіканні, як часто буває з курячим філе. Можна готувати на святковий стіл, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • філе куряче або стегна, 500 г;
  • сир, 150 г;
  • помідори, 2 – 3 шт;
  • майонез, 100 г;
  • часник, 3 зубчіка4
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування м’яса по французьки

М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо шматками і відбиваємо. Сир і часник натираємо на середній тертці, змішуємо з нарізаною зеленню і перцем. Порада: якщо сир досить солоний, досолювати немає необхідності.

Помідори ріжемо кружечками. Форму змащуємо олією і присипаємо панірувальними сухарями – на всякий випадок, щоб відбивні не пригоріли. Викладаємо м’ясо, зверху змащуємо майонезом, кладемо помідорні кружечки і присипаємо сиром.

Запікаємо при 180 градусах близько 15 – 20 хвилин, дивіться по своїй духовці.

М’ясо виходить дуже смачним і ароматним, відмінна святкова страва. Для більш вишуканого смаку, можна ще додати обсмажені печериці під помідорні кружечки, а майонез замінити сметаною – смак виходить, як у жульєну.

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...