Цибулевий пиріг, як і цибулевий суп, — класична страва французької кухні. Однак цей рецепт трохи спрощений, щоб його було легше і швидше готувати. І хоча для багатьох людей цибулевий пиріг не звучить, як щось вишукане, вони просто ніколи не бачили красивих цибулевих пирогів. Зробити для такої страви оригінальний декор нескладно, вам просто знадобиться кілька зелених цибулин, помідорів-чері і одна синя цибулина, радять Патріоти України.
Інгредієнти:
Для декору:
Приготування:
Змішуємо сметану, яйце, соду, сіль і цукор, розмішуємо до однорідності. Будьте обережні з сіллю, з огляду на солоність сиру. Додайте до суміші просіяне борошно та добре перемішайте.
Дрібно наріжте зелену цибулю, натріть сир на крупній тертці. Додайте сир і цибулю до тіста та розмішайте, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися.
Застеліть форму для випікання пергаментним папером і промажте олією. Викладіть тісто у форму. Накрийте пиріг пергаментним папером і відправляйте в розігріту до 190 °C духовку.
Через 20 хвилин, дістаньте пиріг з духовки і викладіть на ньому декор. Щоб зробити красиву квітку розріжте синю цибулину навпіл і зріжте слайс з центральної частини, щоб розкрити його на поверхні пирога у формі квітки. Або ж просто наріжте цибулю півкільцями і викладайте «квіточки» самостійно. Із зелені зробіть «стебла».
Прикрашений пиріг повертайте в духовку ще на 20 хвилин, вже не накриваючи пергаментним папером. Смачного!
Молоко – дуже корисний напій. Однак при довгому термічному впливі продукт втрачає свої властивості. Тому сотейник, заповнений молочною рідиною, не варто тримати на плиті більше двох хвилин, передають Патріоти України. Проте молоко доходить до кипіння д...
Варену картоплю навряд чи можна назвати надто складним у приготуванні гарніром. І все ж таки труднощі, пов’язані зі створенням цієї страви, існують. Наприклад, домогтися від овочів потрібного ступеня готовності на так вже й просто, передають Патріоти У...