День подяки – це особливе сімейне свято, яке своїм походженням завдячує найпершим переселенцям з Англії, які прибули до берегів Америки. Це чудовий привід зібрати близьких людей за одним столом і згадати рік, що минає. Свято супроводжується ретельною підготовкою, подають фірмові страви, серед яких: журавлинний соус, підливка, зелена квасоля, кукурудза, запіканка із солодкої картоплі, індичка та зефір. Хоча за традицією на День подяки готують індичку, самі американці часто замінюють її на курятину. Приготуймо і ми курку у стилі Дня подяки, радять Патріоти України.
Це геніальний рецепт курки, запеченої в духовці. Він виходить надзвичайно ароматним і соковитим завдяки м’ясу, яке приправлене в особливий спосіб.
Час: 2,5 години
Порцій: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Приготування незвичайного салату нагадує написання художником картини. Кожен інгредієнт додає якийсь відтінок смаку. Одні поєднання вдалі, інші — не зовсім. До того ж, усе суб'єктивно. Як то кажуть, про смаки не сперечаються, передають Патріоти України...
Ми звикли готувати багато страв, головним інгредієнтом яких є картопля, передають Патріоти України. Це деруни, картопляники, супи, запіканка, зрази, голубці та інші страви. Але трапляється, що картопляні деруни виходять жорсткі або гумові. Причиною то...