Заливне — класична святкова страва, яку всі, однак, звикли готувати з яловичини або, останнім часом, курки. А ось язик робить холодець кориснішим і ніжнішим, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Очистіть моркву та цибулю.
Промийте язики, покладіть у каструлю та залийте холодною водою. Доведіть воду до кипіння, злийте її, знову промийте язики і знову залийте водою. Додайте моркву та цибулю, посоліть і поперчіть. Варіть язики на середньому вогні близько двох годин.
Готові язики дістаньте з каструлі та очистіть від шкірки. Найзручніше це робити під холодною водою. Наріжте язик на бажані шматочки.
Розчиніть желатин у 500 мл гарячого бульйону. Перевірте, щоб не залишилося грудочок. Якщо ви хочете, щоб заливне було прозорим, замість готового бульйону використовуйте гарячу воду та суміш для бульйону.
Візьміть посуд для заливного та викладіть у ньому язик, як вам подобається. За бажанням додайте моркву, горошок або ще щось. Залийте все бульйоном із желатином.
Коли заливне охолоне, приберіть його в холодильник і зберігайте там. Подавати можна, як тільки заливне застигне. Смачного!
Любов до кота - це не тільки ласощі та увага, а й правильне харчування. Деякі продукти, які здаються нам безпечними, для пухнастих улюбленців можуть бути смертельно небезпечними, передають Патріоти України. Топ-10 продуктів, заборонених для котів:. Пор...
Кальцій (Ca) є найпоширенішим мінералом у людському організмі. Він становить більшу частину структури кісткової та зубної тканини. Дізнайтеся, де найбільше кальцію в їжі та які продукти варто вживати, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. В о...