Котлети – улюблена багатьма страва. Вона відмінно підходить для обіду або вечері, а також поєднується з різними гарнірами. Однак буває, що під час приготування котлети виходять занадто сухими, а фарш при смаженні швидко втрачає свою соковитість. Досвідчені кулінари мають свій рецепт приготування котлет, передають Патріоти України.
Кухарі радять додати начинку. Для цього вони рекомендують використати солоні огірки.
Складові
Для соковитих і смачних котлет потрібно підготувати фарш, хліб, вершки (підійде жирне молоко), яйця, панірувальні сухарі, солоні огірки та зелена цибуля. Можна використовувати улюблені спеції. Однак від солі краще відмовитись, оскільки огірки вже солоні.
Приготування
Фарш, цибулю та хліб потрібно пропустити через м’ясорубку. У суміш, що вийшла, додається яйце і вершки. Усі інгредієнти потрібно перемішати. Бажано місити таке тісто руками. Потім все потрібно залишити під плівкою та перейти до начинки.
Для цього відварюються яйця і дрібно шаткуються. До них додаються солоні огірки та зелена цибуля. Цю начинку додаємо всередину, формуємо порційні котлети. Перед смаженням котлет досвідчені господині обвалюють кожну в панірувальних сухарях і обсмажують на добре розігрітій сковороді.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...