Котлети – улюблена багатьма страва. Вона відмінно підходить для обіду або вечері, а також поєднується з різними гарнірами. Однак буває, що під час приготування котлети виходять занадто сухими, а фарш при смаженні швидко втрачає свою соковитість. Досвідчені кулінари мають свій рецепт приготування котлет, передають Патріоти України.
Кухарі радять додати начинку. Для цього вони рекомендують використати солоні огірки.
Складові
Для соковитих і смачних котлет потрібно підготувати фарш, хліб, вершки (підійде жирне молоко), яйця, панірувальні сухарі, солоні огірки та зелена цибуля. Можна використовувати улюблені спеції. Однак від солі краще відмовитись, оскільки огірки вже солоні.
Приготування
Фарш, цибулю та хліб потрібно пропустити через м’ясорубку. У суміш, що вийшла, додається яйце і вершки. Усі інгредієнти потрібно перемішати. Бажано місити таке тісто руками. Потім все потрібно залишити під плівкою та перейти до начинки.
Для цього відварюються яйця і дрібно шаткуються. До них додаються солоні огірки та зелена цибуля. Цю начинку додаємо всередину, формуємо порційні котлети. Перед смаженням котлет досвідчені господині обвалюють кожну в панірувальних сухарях і обсмажують на добре розігрітій сковороді.
Правильне харчування є основою здоров'я, і одним із найважливіших елементів у нашому раціоні є білок. Однак, не всі білки однакові: важливо обирати джерела, які містять не лише білок, але й інші корисні речовини, передають Патріоти України. Високоякісн...
Ароматний та пряний плов – улюблена багатьма страва, яка мріє навчитися готувати кожна господиня, передають Патріоти України. Зараз у Мережі багато рецептів, а у кулінарів свої особливості приготування. Однак у недосвідчених господинь виникає питання п...