Бісквіт - універсальна основа для багатьох смачних десертів, якими ви зможете порадувати близьких. Але щоб страва вийшла вдалою, її потрібно правильно приготувати, передають Патріоти України.
Кулінар Євген Клопотенко поділився на своєму YouTube-каналі рецептом та секретами смачного, вдалого, повітряного бісквіту з якого ви зможете приготувати будь-який торт, тістечко
Секрети шеф-кухаря:
ЯйцяВони мають бути кімнатної температури.
"Якщо ви несподівано вирішили приготувати бісквіт, а яйця в холодильнику, просто опустіть їх на кілька хвилин у теплу воду", – радить кулінар.
Як правильно збити білки:"Якщо буде хоч крапля води або жиру, стійких піків не вийде. Не рекомендую використовувати пластмасову ємність, тому що її важче відмити від жиру. Як зрозуміти, що білки добре збилися? Просто переверніть ємність з ними, якщо не випадають і не витікають, значить, у вас все вийшло", – зазначив Клопотенко.
БорошноЇї потрібно дуже акуратно вмішувати, щоб яєчна суміш не впала.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Збийте у блендері яйця до пишної піни, додайте цукор.
2. Додайте акуратно борошно, перемішайте силіконовою лопаткою.
3. Готове тісто вилийте у форму з пергаментом й випікайте
Більшість господинь, щойно бачать піну у каструлі, одразу хапаються за ложку. Але чи справді її потрібно прибирати під час варіння картоплі? Це питання виникає часто, а відповідь на нього не така вже й однозначна, передають Патріоти України. Редакція F...
Капуста – наш вітамінний овоч, страви з якої частіше з‘являються на столі, особливо в нашому зимовому меню. Квашена, маринована, тушкована, або смажена, як гарнір та основна страва. Якщо додати до капусти, яку ви смажите одну спецію, це поліпшить та зм...