Виходить у всіх! Євген Клопотенко розкрив секрети ідеального бісквіту духовці та у мультиварці

Бісквіт - універсальна основа для багатьох смачних десертів, якими ви зможете порадувати близьких. Але щоб страва вийшла вдалою, її потрібно правильно приготувати, передають Патріоти України.

Кулінар Євген Клопотенко поділився на своєму YouTube-каналі рецептом та секретами смачного, вдалого, повітряного бісквіту з якого ви зможете приготувати будь-який торт, тістечко

Секрети шеф-кухаря:

ЯйцяВони мають бути кімнатної температури.

"Якщо ви несподівано вирішили приготувати бісквіт, а яйця в холодильнику, просто опустіть їх на кілька хвилин у теплу воду", – радить кулінар.

Як правильно збити білки:"Якщо буде хоч крапля води або жиру, стійких піків не вийде. Не рекомендую використовувати пластмасову ємність, тому що її важче відмити від жиру. Як зрозуміти, що білки добре збилися? Просто переверніть ємність з ними, якщо не випадають і не витікають, значить, у вас все вийшло", – зазначив Клопотенко.

БорошноЇї потрібно дуже акуратно вмішувати, щоб яєчна суміш не впала.

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.
  • цукор – 150 г
  • борошно – 110 г

Спосіб приготування:

1. Збийте у блендері яйця до пишної піни, додайте цукор.

2. Додайте акуратно борошно, перемішайте силіконовою лопаткою.

3. Готове тісто вилийте у форму з пергаментом й випікайте

Після кави вас хилить на сон? Ось чому улюблений напій може викликати втому

субота, 2 серпень 2025, 17:42

Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...

Смакота! Свиняча грудинка у соєвому соусі для святкового столу або просто на бутерброди

п’ятниця, 1 серпень 2025, 22:07

Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...