Улюблена ароматна випічка не тільки тішить нас своїм смаком, а й дарує будинку особливу атмосферу затишку. Однак тут таїться небезпека: у перші години улюблені пироги - м’які та повітряні. Через деякий час вони швидко черствіють, висихають і стають несмачними, передають Патріоти України.
Разом з Today знаємо, як зберегти випічку свіжої на довгий час. З цим простим способом ви не відправите ваші улюблені пиріжки, млинці, оладки та бісквіти завтра на сухарі та не викинете.
Лише один інгредієнт допоможе випічці довше залишатися свіжою – на кілька днів довше, ніж зазвичай. У це складно повірити, але йдеться про манну крупу.
Манну крупу варто додавати в тісто, змішуючи з рідкими компонентами. Однак врахуйте, що хитрість працює не з усіма видами тіста – не додавайте крупу в пісочне, листкове, заварне або пельменне тісто. Під час приготування тіста використовуйте манку у співвідношенні одна столова ложка крупи до 0,5 л рідини. Завдяки цьому тісто не висохне і довго не черствітиме.
Щоб зробити гречку смачнішою, кулінари радять експериментувати зі спеціями, а також олією та в'яленими томатами. Ще потрібно бути обережними з сіллю, вона може як розкрити смак каші, так і зіпсувати її, передають Патріоти України.Редакція FoodOboz діли...
Нещодавнє дослідження, опубліковане в British Journal of Health Psychology, показало, що у людей середнього та похилого віку харчування може бути пов’язане з відчуттям щастя та життєвого задоволення. Особливо йдеться про тих, хто частіше їсть рибу, ово...