
Цей рецепт ідеальний для сніданку. Його можна подавати з варенням або будь-яким іншим варіантом на ваш вибір. Випічку можна зберігати в холодильнику протягом 4 днів.
Інгредієнти:
Приготування:
Почніть з просіювання борошна разом з розпушувачем і додайте цукор.
Розріжте стручок ванілі, видаліть насіння ножем і додайте їх в молоко, перемішайте. Потім збийте яйця і додайте молоко з ваніллю.
У каструлі розтопіть вершкове масло, намагаючись не підвищувати температуру. Дайте йому охолонути, а потім додайте його в молочно-яєчну суміш.
Тепер поступово додайте отриману суміш з молока і вершкового масла до борошна і цукру. Перемішуйте, звертаючи увагу на грудочки, але не перестарайтеся.
Змастіть дно і краї форми діаметром 22 см маслом, і, як варіант, посипте її борошном, щоб тісто не прилипло під час приготування. Вилийте тісто і рівномірно розподіліть його по формі.
Випікайте пиріг вже у розігрітій духовці при температурі 170° градусів протягом 40 хвилин.
Дістаньте десерт "Дев'ять хвилин" з духовки щонайменше за годину до того, як розрізати його на порції.
Посипте цукровою пудрою і подавайте.
Експерти кажуть, що більшість любителів кави не знають, як довго кофеїн залишається в організмі, передають Патріоти України. Якщо ви любите чіткі відповіді, вам може не сподобатися відповідь на питання «як „пізно“ вже занадто пізно для кави?». Не завжд...
Ізюм вважають одним із найкорисніших сухофруктів - він зміцнює серце, покращує роботу мозку, допомагає боротися з втомою та безсонням. Але, попри велику користь, є випадки, коли ізюм може нашкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Ізюм містить баг...