Навіть якщо оселедець надто солоний на смак, то це не привід відмовлятися від страви, передають Патріоти України.
Господині знають, що є кілька способів, як виправити ситуацію і зробити рибу менш солоною. Приємного і малосоленого смаку можна досягти всього кількома способами.
Деякі вимочують рибу у холодній воді. Вимочувати оселедця потрібно протягом 3 годин. Рідину слід змінювати кілька разів.
Однак є один недолік: риба може стати занадто водянистою.
Інші господині поміщають пересолену рибу у міцний несолодкий чай. Напій може трохи змінити смак і запах продукту.
В даному випадку можна використовувати не лише звичайний чорний чай, а й на основі трав.
Є ще один варіант для тих, хто любить легку кислинку. Для цього кулінари беруть лимонний сік і змішують з теплою водою у співвідношенні 1 до 3.
Більшість господарок не замислюються, коли відправляють ложку з білими кристалами в каструлю, наповнену водою. Попри поширену думку, різниця в тому, коли ж додавати сіль – до кипіння або після – все ж таки є, передають Патріоти України. Відомо, що у хо...
Традиційно мариновані овочі асоціюються у багатьох із банками, закатками, довгими та складними процесами приготування. Але виявилося, що є простий рецепт, завдяки якому огірки можна замаринувати за 10 хвилин, передають Патріоти України. Для заправки:. ...