Виправити ситуацію можна! Що робити, якщо оселедець дуже солоний - секрет досвідчених господинь

Навіть якщо оселедець надто солоний на смак, то це не привід відмовлятися від страви, передають Патріоти України.

Господині знають, що є кілька способів, як виправити ситуацію і зробити рибу менш солоною. Приємного і малосоленого смаку можна досягти всього кількома способами.

Деякі вимочують рибу у холодній воді. Вимочувати оселедця потрібно протягом 3 годин. Рідину слід змінювати кілька разів.

Однак є один недолік: риба може стати занадто водянистою.

Інші господині поміщають пересолену рибу у міцний несолодкий чай. Напій може трохи змінити смак і запах продукту.

В даному випадку можна використовувати не лише звичайний чорний чай, а й на основі трав.

Є ще один варіант для тих, хто любить легку кислинку. Для цього кулінари беруть лимонний сік і змішують з теплою водою у співвідношенні 1 до 3.

Джерело: ПростоВей

Оновіть свій сніданок: Одна спеція, що зробить смажені яйця хрумкими і ароматними

четвер, 31 липень 2025, 1:03

Смажене яйце - проста та швидка страва, яка може стати справжнім шедевром, якщо знати один маленький секрет. Додайте у сковороду жменю свіжих трав перед тим, як розбити яйце, і ваш сніданок заграє новими смаками та текстурами, передають Патріоти Україн...

Їжа, яку ніколи не можна їсти після падіння - ось де ховається 97% бактерій

вівторок, 29 липень 2025, 17:50

Їжа, яка впала на землю, може миттєво перетворитися на бактерійну пастку - особливо влітку. Дієтологиня Емілі Лімінг попереджає: деякі продукти поглинають до 97% мікробів уже в першу секунду після падіння, передають Патріоти України. Чи справді діє "пр...