Виправити все можна: Як зробити рідкий суп густішим

Навіть при приготуванні легких літніх супів хочеться, щоб вони мали приємну щільну текстуру. Рідким супом наїстися не вийде: навпаки, така страва лише посилить почуття голоду. На щастя, надати блюду потрібну текстуру дуже просто, передають Патріоти України.

Які продукти у цьому допоможуть

Борошно з олією

Це класичний спосіб надання густоти першим стравам. Спочатку потрібно розтопити вершкове масло, потім акуратними порціями вводити потрібну кількість пшеничного борошна.

В кінці можна додати трохи молока, якісно перемішати, щоб не залишилося грудочок. Потім можна вводити отриману добавку в суп.

Йогурт

Звичайно, не йдеться про кисломолочний продукт із солодким наповнювачем – так можна тільки зіпсувати суп. Потрібно брати натуральний йогурт без смаку.

Перед додаванням в суп продукт слід трохи прогріти.

Терта картопля

Цей спосіб відмінно підходить для овочевих супів, оскільки надає апетитної щільності. Необхідно просто натерти коренеплід і додати його за 5-7 хвилин до повної готовності.

Джерело: ПростоВей

Скільки кави потрібно пити щодня, щоб схуднути? Вчені назвали точну кількість

середа, 13 серпень 2025, 9:12

Ми звикли пити каву заради смаку та енергії, але цей популярний напій може стати несподіваним союзником у боротьбі з зайвою вагою. Завдяки кофеїну кава прискорює метаболізм, зменшує апетит і стимулює термогенез - процес утворення тепла в організмі, яки...

Ви все життя п’єте каву неправильно: один інгредієнт - і жир зникає!

середа, 13 серпень 2025, 7:15

Кава - не просто напій, який допомагає прокинутися. Виявляється, при правильному приготуванні вона здатна запускати процеси спалювання жиру і прискорювати метаболізм, передають Патріоти України. Але все залежить від того, що саме ви в неї додаєте. Досл...