Виправити все можна: Як зробити рідкий суп густішим

Навіть при приготуванні легких літніх супів хочеться, щоб вони мали приємну щільну текстуру. Рідким супом наїстися не вийде: навпаки, така страва лише посилить почуття голоду. На щастя, надати блюду потрібну текстуру дуже просто, передають Патріоти України.

Які продукти у цьому допоможуть

Борошно з олією

Це класичний спосіб надання густоти першим стравам. Спочатку потрібно розтопити вершкове масло, потім акуратними порціями вводити потрібну кількість пшеничного борошна.

В кінці можна додати трохи молока, якісно перемішати, щоб не залишилося грудочок. Потім можна вводити отриману добавку в суп.

Йогурт

Звичайно, не йдеться про кисломолочний продукт із солодким наповнювачем – так можна тільки зіпсувати суп. Потрібно брати натуральний йогурт без смаку.

Перед додаванням в суп продукт слід трохи прогріти.

Терта картопля

Цей спосіб відмінно підходить для овочевих супів, оскільки надає апетитної щільності. Необхідно просто натерти коренеплід і додати його за 5-7 хвилин до повної готовності.

Джерело: ПростоВей

Ви точно це їли! Названо найнебезпечніші види м'яса, від яких потрібно відмовитися

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 17:50

М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...

Ці продукти краще не їсти на вечерю - вони заважають спати й підвищують тиск

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 12:45

Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...