Багато господинь вже склали меню для різдвяної вечері. Блогерка Наталя Калніна запропонувала рецепт, який одразу поєднує й основну страву, й гарнір. Така курка у цікавій шубці сподобається любителям смачно поїсти. І готувати таку бюджетну страву недовго та не затратно.
Продукти:
Курячі гомілки — 6 — 7 шт
Сіль — 1ч. (Неповна)
Чорний перець — до смаку
Печериці — 300 г
Цибулина — 1шт
Картопля — 500 г
Вершкове масло — 30 г
Молоко — 50 г
Сіль до смаку
Чорний перець — до смаку
Весь процес блогерка записала на відео.
Печені яблука рекомендовані до вживання дієтологами та практично не мають обмежень та протипоказань, передають Патріоти України. Сучасне життя диктує свої умови і на часі приготування швидких корисних низькокалорійних страв та десертів. Тому особливої ...
Для багатьох людей один з улюблених тортів – печінковий, а не типові солодкі торти. Господині по-різному готують, але цей варіант подобається всім. Зберігайте собі перед новорічними святами і готуйте з нами, передають Патріоти України. Для приготування...