
Багато господинь вже склали меню для різдвяної вечері. Блогерка Наталя Калніна запропонувала рецепт, який одразу поєднує й основну страву, й гарнір. Така курка у цікавій шубці сподобається любителям смачно поїсти. І готувати таку бюджетну страву недовго та не затратно.
Продукти:
Курячі гомілки — 6 — 7 шт
Сіль — 1ч. (Неповна)
Чорний перець — до смаку
Печериці — 300 г
Цибулина — 1шт
Картопля — 500 г
Вершкове масло — 30 г
Молоко — 50 г
Сіль до смаку
Чорний перець — до смаку
Весь процес блогерка записала на відео.
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...
Хліб - один із найпопулярніших продуктів, який є практично в кожному домі. Проте часто він черствіє вже через день або покривається цвіллю. Це трапляється не лише через якість самого виробу, а й через неправильне зберігання. Є кілька простих правил, як...