
Багато господинь вже склали меню для різдвяної вечері. Блогерка Наталя Калніна запропонувала рецепт, який одразу поєднує й основну страву, й гарнір. Така курка у цікавій шубці сподобається любителям смачно поїсти. І готувати таку бюджетну страву недовго та не затратно.
Продукти:
Курячі гомілки — 6 — 7 шт
Сіль — 1ч. (Неповна)
Чорний перець — до смаку
Печериці — 300 г
Цибулина — 1шт
Картопля — 500 г
Вершкове масло — 30 г
Молоко — 50 г
Сіль до смаку
Чорний перець — до смаку
Весь процес блогерка записала на відео.
Ви коли-небудь помічали, що мамине печиво чи булочки вашої бабусі завжди смачніші, ніж у будь-якій пекарні? Нові дослідження доводять: справа не лише в інгредієнтах, а в чомусь значно глибшому, передають Патріоти України. . Секрет – любов. . Дослідже...
У супермаркетах із листопада по червень з’являється непомітний фрукт, схожий на мініатюрний апельсин. Це кумкват - простий у догляді цитрус, який насправді має потужні переваги для здоров’я. Він майже не привертає уваги, але вартий того, щоб додати йог...