Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Філе курки нарізати товщиною 1 см.
2. Трохи відбити, викласти у форму так, щоб вона покрила все дно.
3. Додати сіль та перець.
4. Картоплю нарізати завтовшки 2 мм.
5. Посипати спеціями, перемішати.
6. Викласти овочі на філе.
7. Полити майонезом, посипати тертим сиром.
8. Накрити фольгою, помістити в розігріту до 180-200 градусів духовку на 1 годину.
9. Потім фольгу зняти і готувати ще декілька хвилин для утворення рум'яної скоринки.
Хвороби серця залишаються одними з найпоширеніших і найнебезпечніших. Медики кажуть, що важливо знижувати ризики, контролюючи харчування, вагу, рівень фізичної активності, відмову від паління та алкоголю, передають Патріоти України. Але є й чинники, на...
Варений гарячий рис - найкраща страва для обіду, вечері. Але дуже часто при приготуванні рис стає як каша, злипається і втрачає приємний смак, передають Патріоти України. Кулінар розповів в Instagram, як правильно варити рис, щоб він був розсипчастим і...