Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Філе курки нарізати товщиною 1 см.
2. Трохи відбити, викласти у форму так, щоб вона покрила все дно.
3. Додати сіль та перець.
4. Картоплю нарізати завтовшки 2 мм.
5. Посипати спеціями, перемішати.
6. Викласти овочі на філе.
7. Полити майонезом, посипати тертим сиром.
8. Накрити фольгою, помістити в розігріту до 180-200 градусів духовку на 1 годину.
9. Потім фольгу зняти і готувати ще декілька хвилин для утворення рум'яної скоринки.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...