
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Філе курки нарізати товщиною 1 см.
2. Трохи відбити, викласти у форму так, щоб вона покрила все дно.
3. Додати сіль та перець.
4. Картоплю нарізати завтовшки 2 мм.
5. Посипати спеціями, перемішати.
6. Викласти овочі на філе.
7. Полити майонезом, посипати тертим сиром.
8. Накрити фольгою, помістити в розігріту до 180-200 градусів духовку на 1 годину.
9. Потім фольгу зняти і готувати ще декілька хвилин для утворення рум'яної скоринки.
Все більше людей починають день з кави, відкладаючи сніданок. Дослідження з Mass General Brigham (Бостон) показало, що пізні сніданки підвищують ризик смерті та серцевих проблем, передають Патріоти України. Причина – порушення режиму харчування та пізн...
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні, вона допомагає і готувати страви, і краще їх зберігати. Але чи можна використовувати цей матеріал у популярних нині аерогрилях, передають Патріоти України. Ключові поради з цього приводу дало видання Sl...