Високі та пухкі, ідеальні на сніданок: Рецепт сирних мінібулочок на сковороді

Чим урізноманітнити сніданок та що приготувати із сиру, окрім сирників та запіканки – знайома ситуація, правда? Вирішити проблему допоможуть смачнющі сирні мінібулочки. Жодних заморочок із тістом і духовкою, бо для приготування знадобиться лише пательня. А подавати готовий смаколик найкраще зі сметанковим чи вершковим соусом – просто ідеальне поєднання. Рецептом сирних мінібулочок на сковороді поділилася фудблогерка Анастасія Солопій в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир 5-9% – 200 г
  • яйця – 1 шт.
  • цукор – 30 г
  • сода – 4 г
  • борошно – 170 г
  • цукрова пудра

Соус:

  • сметана/кокосові вершки з цукром

Спосіб приготування:

1. Сир перетерти з яйцем та цукром.

2. Просіяти борошно із содою. Замісити тісто.

3. Тісто розділити на 6 рівних частин, кожну з яких розкачати в ковбаску і розрізати її на 2-3 частини.

4. Сковорідку добре розігріти, налити кілька ложок олії.

5. Смажити булочки на невеликому вогні під кришкою 4 хв: по 1 хв із кожного боку.

6. Приготувати соус на основі сметани та цукру, або вершків та цукру.

7. Готові булочки посипати цукровою пудрою та подавати із соусом.

Це така смакота! Як приготувати пікантний омлет із грибами та помідорами

вівторок, 23 квітень 2024, 14:12

Омлет із грибами, помідорами та прянощами може бути ідеальним варіантом для сніданку, обіду чи вечері. Головне його приготувати та пригостити себе і рідних, передають Патріоти України. Для приготуванню потрібно взяти 100 г печериць, нарізати пластинка...

Майонез та окрошка: Кулінари розповіли, чи варто їх поєднувати

вівторок, 23 квітень 2024, 11:15

Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України. Як...