Чим урізноманітнити сніданок та що приготувати із сиру, окрім сирників та запіканки – знайома ситуація, правда? Вирішити проблему допоможуть смачнющі сирні мінібулочки. Жодних заморочок із тістом і духовкою, бо для приготування знадобиться лише пательня. А подавати готовий смаколик найкраще зі сметанковим чи вершковим соусом – просто ідеальне поєднання. Рецептом сирних мінібулочок на сковороді поділилася фудблогерка Анастасія Солопій в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Соус:
Спосіб приготування:
1. Сир перетерти з яйцем та цукром.
2. Просіяти борошно із содою. Замісити тісто.
3. Тісто розділити на 6 рівних частин, кожну з яких розкачати в ковбаску і розрізати її на 2-3 частини.
4. Сковорідку добре розігріти, налити кілька ложок олії.
5. Смажити булочки на невеликому вогні під кришкою 4 хв: по 1 хв із кожного боку.
6. Приготувати соус на основі сметани та цукру, або вершків та цукру.
7. Готові булочки посипати цукровою пудрою та подавати із соусом.
Простий рецепт запікання філе для салату, проте в ньому є свій особливий секрет, який полягає у додаванні французької гірчиці, що подарує пікантний присмак, передають Патріоти України. Для приготування нам буде потрібно:. Філе (куряча грудка) – 2 шт.Со...
Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...