Чим урізноманітнити сніданок та що приготувати із сиру, окрім сирників та запіканки – знайома ситуація, правда? Вирішити проблему допоможуть смачнющі сирні мінібулочки. Жодних заморочок із тістом і духовкою, бо для приготування знадобиться лише пательня. А подавати готовий смаколик найкраще зі сметанковим чи вершковим соусом – просто ідеальне поєднання. Рецептом сирних мінібулочок на сковороді поділилася фудблогерка Анастасія Солопій в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Соус:
Спосіб приготування:
1. Сир перетерти з яйцем та цукром.
2. Просіяти борошно із содою. Замісити тісто.
3. Тісто розділити на 6 рівних частин, кожну з яких розкачати в ковбаску і розрізати її на 2-3 частини.
4. Сковорідку добре розігріти, налити кілька ложок олії.
5. Смажити булочки на невеликому вогні під кришкою 4 хв: по 1 хв із кожного боку.
6. Приготувати соус на основі сметани та цукру, або вершків та цукру.
7. Готові булочки посипати цукровою пудрою та подавати із соусом.
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...